Dagens Horoskop: Torsdag 17. September

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Torsdagen blir en bra dag der du endelig får testet ut flere ideer du har hatt den siste tiden. Sjefen din har vært uvanlig tilgivende mot deg fordi han/hun vet at man må gjøre feil for å lykkes.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en magisk torsdag der du få kommet deg litt bort fra hverdagen og alle rutiner. Dagen ser ut til å handle om kjærlighet, familien og nærhet. I løpet av dagen blir du overrasket av en venn som har gode nyheter.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er i et strålende humør denne torsdagen og det er herlig å se hvor mye du får gjort når du har det sånn her. Mars er på vei inn i tegnet ditt og du føler deg sterkere og har mer drivkraft enn vanlig.

Krepsen 21/6-22/7

Torsdagen handler om å ha tålmodighet og om å lytte til andre mennesker og deres meninger. Det blir en bra og utviklende dag der du får sjansen til å utfordre deg selv på et nytt område. En kollega gir deg et fint kompliment som du skal ta til deg.

Løven 23/7-22/8

Dagen byr på en masse herlige aktiviteter og det gjelder å være uthvilt slik at du orker alt du skal gjøre. Det har vært litt dårlig med søvn den siste tiden, og det kan føre til ulykker om du begir deg ut på altfor fysisk utfordrende øvelser.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes en herlig entusiasme og noe litt naivt over tegnet ditt akkurat nå. Du har så høye krav til omverdenen. Nyt denne perioden, for de neste ukene blir noen av de beste dette året.

Vekten 23/9-22/10

Du sier imot en venn som hele tiden prøver å bevise for deg at han/hun faktisk har kompetansen og kunnskapen til å kunne lede et prosjekt. Han/hun blir veldig skuffet over deg når du går imot han/henne, men du vet av erfaring at dette er et altfor omfattende prosjekt for vennen din å håndtere alene.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen byr på intriger og litt drama, noe som alltid lysner opp hverdagen din. Du har et sterkt behov for at det skjer ting rundt deg, spesielt nå på høsten. Skorpioner går ofte inn i et personlig mørke når dagene blir kortere og kaldere.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å forsvare det du tror på og stå for dine egne meninger, selv om en kollega ser ut til å mene noe helt annet. Du har vanskelig for å ikke vike ettersom du påvirkes av Månen akkurat nå og det gjør deg ekstra følsom, men i dette tilfellet bør du stå på ditt.

Steinbukken 22/12-19/1

Torsdagen blir koselig og veldig sen. Du omgås med mennesker som beriker livet ditt på mange måter og og det blir en herlig og interessant kveld. I løpet av kvelden får du høre sladder som både overrasker og gjør deg glad på en og samme tid.

Vannmannen 20/1-18/2

Du gjennomgår en hel del forandringer både privat og på jobb, så denne torsdagen blir en pause fra alt som skjer. Kanskje er du syk, på vei til et kurs eller har tatt en miniferie, for du gjør noe som du ikke pleier gjøre en vanlig hverdag. Det blir et deilig avbrekk fra dine vante rutiner og en veldig koselig kveld.

Fiskene 19/2-20/3

Du er en person som har vanskelig for å stole på andre mennesker og det kan ødelegge for deg i dag. Du har behov for tillit, spesielt når det kommer litt ekstra jobb din vei. Kvelden handler om et personlig problem som opptar en del av din våkne tid.

Powered by Labrador CMS