horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 16. februar

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag er det lett for deg å komme i konflikt med sjefene dine. Akkurat nå skjer det veldig mye på din arbeidsplass og du føler at du ikke får det svaret du trenger for å være trygg. Du er sjelden redd for noe og du tør å stå opp for deg selv og sette spørsmålstegn ved både ledere og metoder.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen handler mest om å ta igjen. Dagen går utrolig fort og før du blunker, er det på tide å reise hjem. Selv kvelden ser ganske fullbooket ut. Akkurat nå er du en veldig populær person som mange ønsker å tilbringe tid med. I løpet av kvelden vil du høre morsomme nyheter.

Tvillingene 21/5-6/20

Hvis begynnelsen av uken har handlet om arbeid og prosjekter av ulike slag, så handler denne dagen om vennskap og private forhold. Det blir en rolig dag der du nyter å tilbringe tid med mennesker du er nær, men det er også en dag som handler om å se sine problemer.

Krepsen 21/6-22/7

Du liker å jobbe i grupper og du er ofte limet som holder alt sammen, også i dag. I et gruppearbeid er du ikke bare kunnskapsrik og arbeidsvillig, du er også en person som får alle andre til å føle seg sett og dyktige. Kvelden blir sosial og hyggelig.

Løven 23/7-22/8

I dag blusser en gammel konflikt opp igjen. Dette er et sår som aldri har grodd helt og det er derfor du er litt ekstra sensitiv når det kommer til en viss type kritikk fra en bestemt person. Selv om du prøver å oppføre deg som en voksen, setter du raskt ut alle piggene når du føler deg sårbar.

Jomfruen 23/8-9/22

I dag ser det ut til å ta slutt på dette stressende gruppearbeidet. Du kan puste lettet ut og begynne å fokusere på deg selv og dine egne områder igjen. I løpet av kvelden kontakter en bekjent deg for å invitere til fest eller middag.

Vekten 23/9-22/10

Etter en litt rystende start på uken føles det viktigere og viktigere å finne en balanse i hverdagen. I dag streber du etter å opprettholde tålmodigheten, også i vanskelige situasjoner. Du prøver også å finne en måte å kunne uttrykke deg litt mer kreativt på jobb.

Skorpionen 23/10-21/11

Torsdagen handler om å bli kjent med nye mennesker og åpne seg for dem. Du har vanligvis vanskelig for å senke garden rundt mennesker du ikke kjenner så godt, men i dag får en av de nye kollegene deg til å føle deg så trygg at du slipper hen innenfor den beskyttende veggen din.

Skytten 22/11-21/12

I dag er du sterkt påvirket av Månen og det gir litt ekstra kreativitet og fantasi til tegnet ditt. Det blir en herlig og underholdende dag. På jobb kan det også hende at du har en flørt. Du har veldig sensuelle energier i horoskopet ditt som gjør deg attraktiv.

Steinbukken 22/12-19/1

Du skal reise bort i nær fremtid, og det er på tide å begynne å tenke på om du har alt du trenger. Det er mange tanker som kretser rundt denne hendelsen. Turen kan være relatert til jobb eller en prestasjon og da kan dagen også handle om mental forberedelse.

Vannmannen 20/1-18/2

I løpet av torsdagen viser du hvor tøff du kan være i forhandlinger. Du kan virke myk til å begynne med når man møter deg, men det er bare en høflig overflate som dekker en steinhard forhandler. Kvelden handler om å komme seg fra et sted til et annet. Det blir en lang kveld.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en intens torsdag, så det er viktig at du er uthvilt. Ulike prosjekter med masse informasjon kommer i gang veldig tidlig, og du har vanligvis vanskelig for å tenke før du har fått i deg reellt med kaffe. Hele dagen går i ett, så pass på å ikke slurve med maten. Kvelden blir veldig sen.

Leste du gårsdagens horoskop?

Powered by Labrador CMS