horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 15. februar

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag føler du deg roligere. En positiv bevissthet som styrker og gjør deg mer klar til å ta fatt på nye utfordringer har kommet inn i tegnet ditt. I løpet av denne dagen vil du også høre et interessant rykte som du velger å utforske videre.

Tyren 20/4-20/5

Denne onsdagen utfordrer du deg selv til å gå ut av komfortsonen. Du vil representere deg selv eller vise frem arbeidet ditt i en litt mer offisiell kontekst, og det betyr mange øyne på deg. Dette er ikke noe du liker å gjøre, men du kan se verdien av det i det lange løp.

Tvillingene 21/5-6/20

Dagen handler om nygamle metoder og om nostalgi. Det er noe litt bekymringsløst og improvisert over denne dagen. Du tar rett og slett ting som de kommer og prøver å ikke tenke for langt frem. Kvelden ser ut til å dreie seg om trening.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av onsdagen er det lett for deg å ta den enkle veien ut av en vanskelig situasjon og du trekker deg rett og slett fra et løfte du har gitt. Hvis du gjør det, vil du skape tvil mellom deg og vennen din. Det er lettere å bare stå ved ordet.

Løven 23/7-22/8

I dag står du overfor et viktig valg som kan påvirke karrieren din i et lengre perspektiv. Løven er vanligvis impulsiv og tenker heller med hjertet enn med logikk. I dette tilfellet er det bra om du tar et skritt tilbake og analyserer situasjonen litt mer objektivt.

Jomfruen 23/8-9/22

I løpet av onsdagen er det en form for gruppeaktivitet som gjelder. Du gjør ditt beste for å tilpasse deg gruppedynamikken og finne kompromisser når det er nødvendig. Det sjefen din ikke kan se på deg er hvor vanskelig du synes det er når folk du ikke kjenner så godt kritiserer deg.

Vekten 23/9-22/10

På grunn av Mars tydelige innflytelse i tegnet ditt, har du uvanlig lett for å komme inn i konflikt. Kombiner det med en kortere lunte enn du vanligvis har, og det blir en kruttønne. Det du bør gjøre er å unngå mennesker eller situasjoner du kjenner gjør deg forbanna.

Skorpionen 23/10-21/11

Det ser ut til at en eller flere nye personer begynner på jobben din, og det er en endring som muntrer opp. Som singel kan du oppleve at minst én av disse nye kollegene er litt ekstra interessant. Du er inne i en sosial periode og det gjør at du fort blir kjent med disse menneskene.

Skytten 22/11-21/12

Dagen starter stressende, men egentlig plager det deg ikke så mye fordi det også betyr at du får gjort mange ting denne dagen. I løpet av ettermiddagen venter en telefon og ros fra en leder. Kvelden dreier seg om familien.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er du litt seig, både i kroppen og i knoppen, men det hindrer ikke det faktum at du er i veldig godt humør. Du sjarmerer omgivelsene dine med din tørre humor og din fantastiske sans for timing. Kvelden handler om å kose seg hjemme med familie eller en venn.

Vannmannen 20/1-18/2

Onsdagen føles ikke like kaotisk som begynnelsen av uken. Du begynner å få bedre kontroll på både hva som forventes av deg og hvordan du skal oppnå en god kommunikasjon med kollegene dine. Kvelden handler om luksus og god mat.

Fiskene 19/2-20/3

I dag føler du deg veldig tafatt. Du møter en person som tar deg med storm. Denne personen har en karismatisk personlighet og det er ingen som ikke blir berørt av deres utstråling. På kvelden tilbringer du tid med flere venner eller med familien, det blir en koselig kveld.

Powered by Labrador CMS