Dagens Horoskop: Torsdag 15. April

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen handler om å være alert og oppmerksom på detaljer. Det finnes en risiko for at du overser en enkel detalj som kan koste deg en hel del tid, dersom du oppdager det for sent. Kvelden brukes gjerne på fysisk aktivitet.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir ganske rolig. Du rekker masse, og tiden går nesten sakte. Akkurat nå er tankene flere steder samtidig – bortsett fra på jobb, og det gjør at du vil være alle andre steder enn på jobben. Kvelden fylles av små prosjekter.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er noe oppgitt over deg i dag, og det gjør at mange spør hvordan du har det. Det rare er du faktisk er i godt humør, så du forstår ikke hvor alle medlidende blikk kommer fra. En bra og produktiv torsdag.

Krepsen 21/6-22/7

Det er lite du får gjort med visse ting som skjer i livet ditt akkurat nå. Det er ligger utenfor din makt å forandre, så du får helt enkelt tilpasse deg istedenfor. Dette er kanskje vanskelig ettersom det krever at du stenger av følelser, og tenker praktisk istedenfor.

Løven 23/7-22/8

Det blir en bra og kreativ dag der du kan få bruk for dine mer vågale idéer. Sjefen din setter pris på at du er så innovativ som du er. Dagen handler også om å sette opp mål for høsten og bygge selvtillit.

Jomfruen 23/8-22/9

I løpet av dagen har du fullt opp med et mindre prosjekt som tydeligvis tar mye tid. Du har virkelig gjort ditt beste for å skynde på prosessen, men det går ikke. Her gjelder det å plukke frem reservelageret av tålmodighet.

Vekten 23/9-22/10

I løpet av torsdagen vil du vise en kollega hvor driftig du kan være, men risikoen er stor for at det blir feil ettersom du ikke tenker hele veien. Du lever i nuet og glemmer de langsiktige konsekvensene av din oppførsel, noe din kollega påpeker.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en interessant dag der du får testet tålmodigheten på flere måter. Du har vanskelig for personer som har sliter med å lære, og i dag må du virkelig passe deg slik at du ikke sier noe dumt. Tenk på at ikke alle tenker like raskt som deg.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig dag der du gjør det du skal, men ikke så mye mer. Du er trøtt og tung i dag. Det handler om Solens posisjon, og din generelle innstilling til jobb akkurat nå. Kvelden blir koselig, men sen.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag tenker du mye på en forandring. Du har fått muligheten til å smake på det som snart blir virkelighet, og du lengter etter denne forandringen. Kvelden handler om å fokusere på et mål som du har satt opp for året.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har et ønske om å komme videre. Du begynner å føle deg ferdig med en viss fase i livet ditt, og nå vil du bare avslutte og gå videre. I dag planlegger du mer i detalj, og du involverer familien i dine planer.

Fiskene 19/2-20/3

Du har en herlig torsdag å se frem mot, og du tilbringer gjerne så mye tid som mulig utendørs. Dersom du jobber hjemme, så har du mer frihet til å disponere dagen din. Kvelden handler om en overraskelse.

Powered by Labrador CMS