Dagens Horoskop: Torsdag 13. Juni

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du vet ikke helt hva du skal ta for deg idag. Det har skjedd så mye den siste tiden at du egentlig hadde hatt behov for å være i fred med tankene dine, men livet banker på døren og bryr seg ikke om at du har behov for å være alene.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen går fort og er veldig intensiv. Du lader opp for sommeren idag. På jobb planlegger du litt detaljert for den kommende sommeren og privat prøver du å fikse med mindre prosjekter slik alt blir klart innen ferien.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er en person som gjerne stiller opp, men da vil du at vennene din skal gjøre det samme for deg. Idag blir du skuffet over at denne personen ikke vil vise samme omsorg tilbake. Kvelden blir annerledes, men givende. Du får masse gjort denne torsdagen.

Krepsen 21/6-22/7

Det går ikke alltid som man hadde sett for seg og idag trenger du å være i fred og analysere følelsene dine. Samtidig har du behov for ro, du har et sterkt behov for å omgås med den personen som gjør deg hel og rolig. På jobb venter nyheter.

Løven 23/7-22/8

Du er egentlig fri fra et prosjekt som har preget en stor del av hverdagen din den siste tiden. Det er egentlig noe du burde feire, men du innser at du føler mer sorg enn glede akkurat nå. Det kommer til å bli tomt.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er ikke vant til å være den som leder, derfor føler du deg litt ubekvem i den situasjonen som du er i akkurat nå. Du hadde hatt behov for mer oppmerksomhet fra din sjef for å kunne vise ditt fulle potensiale. Det holder med at noen tror på deg, så blomstrer du opp.

Vekten 23/9-22/10

Sett ikke spørsmålstegn ved beslutningene til sjefen din idag. Det er ikke den rette tiden å si ifra på, det eneste som kommer til å skje er at du havner i en situasjon som du virkelig ikke vil være i. Det er bedre å ta det en annen gang og fokusere på andre ting idag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir ikke så glad når du ser hva en kollega har stilt istand. Det blir din oppgave å ordne opp i dette. Fra nå av gjelder det å være tydelig med de reglene som gjelder. Sørg gjerne for at det meste finnes skriftlig.

Skytten 22/11-21/12

Du lurer på om dagen idag innebærer slutten eller begynnelsen på noe, men det kommer til å vise seg at det ikke innebærer noe som helst akkurat nå. Livet ditt fortsetter som vanlig og du føler en indre ro. En nyhet gjør deg litt overrasket idag.

Steinbukken 22/12-19/1

Du blir overrasket over en sms eller en telefonsamtale idag. Den leder til noe som du ikke en gang kunne drømme om, men så er du også inne i en periode der uventede ting skjer og fantasi blir til virkelighet. Idag er du modig og våger å vise følelsene dine.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er ikke alltid lett å henge med i svingene, spesielt ikke nå som det skjer så mye både privat og på jobb. Idag prøver du å fokusere på et prosjekt som er i ferd med å gå skeis, men du synes at en av sjefene dine sette kjepper i hjulene på deg hele tiden. Idag bestemmer han/hun for å finne ut av hva det er som egentlig skjer.

Fiskene 19/2-20/3

Du bestemmer deg for å gi visse ting ytterligere en sjanse, men innerst inne vet du at det ikke kommer til å fungere i lengden. Du føler deg altfor rastløs i din nåværende situasjon til å ikke skulle ta tak i situasjonen. Det finnes noe annet som opptar oppmerksomheten din.

Powered by Labrador CMS