Dagens Horoskop: Torsdag 13. Februar

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Torsdagen handler om å klare en oppgave uten å bli irritert på en kollega. Du har vanskelig for å jobbe i grupper og når du merker at en person ikke bidrar i gruppen, blir du sint. Kvelden blir informativ.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen handler om å anpasse seg og det er kanskje ikke Tyrens sterkeste side. Du vil gjerne være din egen sjef og liker ikke når noen forteller deg hva du skal gjøre. I dag får du øvd deg på dine diplomatiske talenter.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har en herlig og interessant torsdag å se frem til. Akkurat nå bidrar månen til en masse kreativitet i tegnet ditt, men denne plasseringen kan også gjøre deg litt mer følsom enn vanlig. Kvelden handler om å ta innover deg informasjon.

Krepsen 21/6-22/7

Du er veldig harmonisk i dag. Du er mer forståelsesfull nå enn tidligere, noe som gjør det enklere for deg å gå videre med livet ditt. I løpet av ettermiddagen får du mulighet for å informere en venn om en forretningsplan du har.

Løven 23/7-22/8

Det skal ikke stå på ideene dine akkurat nå, men du burde tenke mer over hvordan du skal gjøre ideene dine om til noe mer. Bruk en kollega som er litt mer strukturert enn hva du er.

Jomfruen 23/8-22/9

Du innser at du må være ytterst forsiktig når du ytrer deg om ulike ting akkurat nå. Du har veldig lett for å bli litt for entusiastisk noen ganger og det kan gjøre at du håper litt for mye på en plan du har, selv om du vet at sannsynligheten for at du skal lykkes er minimal.

Vekten 23/9-22/10

Du er lei kommentarer du får fra en misfornøyd kunde. Denne personens negative innstilling til det meste, drar ned humøret ditt på jobb. Prøv å snakke med en kollega og få han/henne til å innse viktigheten av å være positiv på arbeidsplassen.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag velger du selv hva du skal gjøre, og det er en frihet du virkelig setter pris på. Du jobber vanligvis med rutineoppgaver som ikke gir så mye rom for kreativitet og egne ideer, men i dag har du større frihet. Ta vare på denne muligheten.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en morsom og variert dag der du velger å ta noen risikoer. Du pleier ikke ha problemer med å ta sjanser, men den siste tiden har du valgt det sikre fremfor det usikre, bare for at du behøver trygghet i hverdagen.

Steinbukken 22/12-19/1

Torsdagen blir stressende og krevende, men den blir også morsom og inspirerende. Du vokser i ditt forhold med dine kolleger i dag. Kvelden handler om å ta plass og vise hvem du er.

Vannmannen 20/1-18/2

Du blir irritert på en bekjent som skryter så mye av seg selv hele tiden. Du vet du burde ta denne typen snakk med en klype salt, men akkurat nå har du ingen tålmodighet når det gjelder denne personens oppførsel.

Fiskene 19/2-20/3

Du er i bedre humør i dag enn i går. Du er bevisst på at humøret ditt virkelig går opp og ned hele tiden akkurat nå, uten at du vet hva det kommer av. Det kan være en påvirkning fra Pluto, men det kan også ha å gjøre med et uoppklart problem i livet ditt å gjøre.

Powered by Labrador CMS