Dagens Horoskop: Torsdag 12. September

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag føler du deg i villrede uten din vanlige støttespiller. Denne personen er bortreist eller syk, noe du legger godt merke til. Selv om dere ikke omgås jevnlig, vet du at denne personen alltid er der for deg når du behøver å spørre om noe eller bare vil ha noen å prate med.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen består av to deler. Den ene delen handler om rutiner og om å få ting til å fungere så smertefritt som mulig. Den andre delen er en mer eventyrlig del hvor du får utforske din kreative side og prøve ut nye ting. Dagen blir en blanding av individuell jobb og sosialt nettverk.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tester ut dine egne grenser i dag. Du har behov for å være litt provoserende for å trives. Du liker å utfordre deg selv og andre med både konkrete arbeidsoppgaver og mer abstrakt tenkning. Kvelden byr på lagsport av noe slag.

Krepsen 21/6-22/7

Denne torsdagen prøver du å overtale en venn til å sees. Du har forstått at du må booke inn møter med denne personen på forhånd om det skal finnes en mulighet for at dere skal omgås. Både du og din venn har mye å gjøre i tiden fremover.

Løven 23/7-22/8

Du prøver ikke en gang å virke interessert når en kollega viser deg noe du synes er kjedelig. Du har innsett at denne personen ikke forstår seg på deg, vil du ha noe sagt, må du være tydelig på hva du sier og hvordan du ordlegger deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å starte på nytt. Du har mislykkes med noe og det blir både tap av tid og mulighet for å gjøre noe som blir enda bedre. Prøv å se ting fra en positiv synsvinkel i dag, du kommer til å merke at jobben blir enklere når man fokuserer på det som er bra.

Vekten 23/9-22/10

Du er merkbart irritert på en person som hele tiden skal tenne på grensene dine. Han/hun kommer for sent, tar for lange pauser og går gjerne tidligere fra jobb. Når du prøver å prate med kollegaen din ignorer han/hun det du har sagt og det gjør situasjonen enda mer frustrerende.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om små og store valg både privat og på jobb. Du står ovenfor et veiskille og din nærmeste fremtid avgjøres denne uken. Det finnes en nervøs uro og en forventning som du kjenner gjør deg lett irritabel.

Skytten 22/11-21/12

Vær forsiktig i dine anklagelser. Det du tror du vet er basert på en følelse du har og ikke på fakta, noe som gjør at det kan bli veldig feil om du lufter følelsene dine uten å ha mer kjøtt på beinet. Kvelden blir koselig, men ikke så aktiv.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne torsdagen jobber du intensivt for å slippe å jobbe overtid, slik at du kan ha kvelden fri. Om du trener, velger du å gjøre det morgenen. Kvelden byr på nyheter og en masse latter.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er stresset i dag, for det finnes så mye du må rekke å gjøre, men som du ikke helt har tid til å gjøre. Av en eller annen anledning må du gå tidligere fra jobb i dag. Det ser ut til at du har planer for ettermiddagen og kvelden. Det blir en lykkelig avslutning på denne torsdagen.

Fiskene 19/2-20/3

Bli ikke sint om du ikke får et direkte svar i dag. Det handler ikke om et avslag, det handler bare om at vennen din har behov for tid til å tenke igjennom det du har sagt. I blant blir du altfor ivrig og da innbiller du deg ting som ikke stemmer.

Powered by Labrador CMS