Dagens Horoskop: Tirsdag 8. Juni

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen blir litt av en prøvelse der dine drømmer stilles opp mot virkeligheten og ikke går helt opp. Du hadde en visjon om hvordan det skulle bli, men i din drøm var det en viss person som spilte en ganske avgjørende rolle, og denne personen er ikke lenger i din nærhet.

Tyren 20/4-20/5

Dagen handler om å forberede noe som er på gang. Det blir en herlig dag der det skjer mye, både privat og på jobben. I dag får du et tilbud du ikke kan motstå. Det blir en ganske omveltende, men positiv opplevelse.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag er du veldig trøtt. Det virker som om du har kommet ut av rutiner med jobb, og det gjør at du er våken til sent og sover lite. Prøv å legge deg tidlig i dag. Kroppen din trenger å sove ut ordentlig. Kvelden blir informativ.

Krepsen 21/6-22/7

Du stiller spørsmål ved deg selv, og det gjør deg usikker. Du burde stole på ditt eget rykte, og ikke tenke på hva andre synes. Kvelden blir interessant, ettersom den byr på et overraskende møte og mange sterke følelser.

Løven 23/7-22/8

Du kastes i en retning som egentlig handler om noen andre enn deg selv. Det blir en tøff, men også lærerik dag, der du innser hvor vanskelig det er å forutse andres reaksjon, uansett hvor godt du kjenner dem.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har vanskeligheter med å fokusere på jobb akkurat nå. Det er så mye annet du vil rekke, og dette gjør deg litt distré. Det er uvanlig for deg å ikke være den beste versjonen av deg selv på jobb, og dine kolleger lurer kanskje på hvorfor du oppfører deg sånn. Prøv å være ærlig om hvordan du har det.

Vekten 23/9-22/10

Du tester deg selv i dag, og det er alltid bra med en utfordring. Du holder deg ofte innenfor det du er komfortabel med, fordi det føles trygt. Nå influeres du av eventyrlyst, og da vil du gjerne teste egne grenser.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er lei av at du alltid settes til side av sjefen din. Du vet at han/hun setter pris på både deg og det du gjør, men det hadde vært hyggelig å få dette bekreftet mer offentlig. Kvelden byr på utfordringer.

Skytten 22/11-21/12

Du er lei av å være den som alltid må be om unnskyldning. Du vil gjerne slippe å krype til korset denne gangen, men det ser ut som om det er det som må til dersom du og din venn skal bli enige. Det virker som om du er den personen som har investert mest følelser i deres relasjon.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en bra og kreativ dag der du rekker mye, både på jobb og privat. Du får dessuten herlige nyheter som du hadde håpet på, men ikke forventet deg. Det er alltid herlig når hardt arbeid lønner seg. Kvelden kan bli romantisk.

Vannmannen 20/1-18/2

Du vegrer deg for å si ifra til en kollega ettersom du vet hvor følsom denne personen er, og du ikke orker noe oppstyr i dag. Du vil ha ro rundt deg, og derfor holder du deg unna. Kvelden byr på masse aktivitet.

Fiskene 19/2-20/3

Du har ikke tid til å si ja til flere prosjekter, men du blir likevel fristet av en venn som har en unik og selgende idé. Du vil gjerne se hvor langt dette prosjektet kan gå, men akkurat nå er ikke et godt tidspunkt for å begynne.

Powered by Labrador CMS