Dagens Horoskop: Tirsdag 6. april

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen handler om å komme a jour. Det blir en stressende dag med høyt tempo. Det er lenge siden du kjente på stress for ikke å strekke til. Når du er under press er det viktig å ta små pauser, fokusere på å puste og være i nuet.

Tyren 20/4-20/5

I dag begynner visse rutiner å sitte bedre. Du får inn en god rytme på hvordan du skal arbeide med de nye forutsetningene på jobben. Det blir en slitsom, men samtidig morsom og givende dag full av god energi.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har lett for å bli irritert på folk nå, og det er ingen god egenskap. Før du begynner å kommentere på omgivelsene, burde du kanskje analysere din egen atferd. Ofte er det flere ting man selv kan forbedre.

Krepsen 21/6-22/7

Du kjenner deg tvunget til å gjøre som en person sier. Du har kommet frem til at denne personen har altfor stor innflytelse på deg, og det beste du kan gjøre er å sørge for at denne personen mister sitt grep om deg.

Løven 23/7-22/8

I dag vil du ikke lytte til rådene du får av en kollega eller venn. Det er synd ettersom du hadde spart en del tid på å være mer fleksibel i dette tilfellet. I løpet av dagen får du muligheten til å rette opp i en feil du har begått.

Jomfruen 23/8-22/9

Du vil virkelig ikke være sist ute i dag, og derfor skynder du deg mer enn nødvendig, noe som preger resultatet på det du leverer. Du er ikke en person som blomstrer under press, snarere tvert om. Prøv å vær ute i god tid neste gang, det vil gjøre ting enklere.

Vekten 23/9-22/10

Du har så mye du vil ta tak i, enten på jobb eller hjemme. Det gjør deg lettere handlingslammet, da du ikke vet hvor du skal begynne. Noen ganger er det bedre å bare gjøre, fremfor å tenke.

Skorpionen 23/10-21-11

Dersom været er med deg i dag, er du gjerne utendørs så mye du kan. Lyset og følelsen av vår i luften er bra for deg. Det skaper en tro på fremtiden og en vilje til å skape. Gi kreativiteten fritt spillerom.

Skytten 22/11-21/12

Du bygger nye relasjoner nå, og det går på bekostning av dine gamle venner. For deg er det viktig å gå videre i livet, og mange av dine gamle venner representerer en tid og en person som du ikke er i dag. Det kan være vanskelig for dine gamle venner å forstå. De ser deg som ganske flyktig.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag kan du føle deg litt rastløs. Det virker som om du har bestemt deg for å hvile og ta det med ro, men akkurat nå er du inne i en energisk periode og da har du vanskelig for å sitte stille. Noen vil møte deg, og du blir umiddelbart gira på dette.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har en del å gjøre på jobb i dag, så det gjelder å holde tempo allerede fra begynnelsen. Ettermiddagen kan by på både positive og overraskende nyheter. Når du får denne beskjeden må du planlegge om en del aktiviteter.

Fiskene 19/2-20/3

Du er en ganske rolig person med mindre noen terger deg, da kommer din dramatiske side frem og spiller ut hele ditt følelsesregister. Sånn er det i dag. En av dine nærmeste venner trigger deg, og du blir veldig utagerende. Her gjelder det å tenke litt på din egen atferd.

Powered by Labrador CMS