Dagens Horoskop: Tirsdag 31. Mars

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en rolig, men allikevel givende tirsdag der du får en hel del gjort. Du har lagt til deg nye vaner og du vet hvordan du skal legge opp jobben din riktig. I løpet av tirsdagen unner du deg selv en lang gåtur.

Tyren 20/4-20/5

Du gjør nye tiltak denne tirsdagen. Det føles ut som at du har fått et bedre grep på situasjonen og hvordan ting fungerer og du vet nå hvordan du skal legge opp dagen din på best mulig måte. Det har tatt tid å anpasse seg alt nytt, men du føler at dette er en utfordring du kommer til å lære mye av.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen handler om sterke meninger og å uttrykke seg klart og tydelig. Det blir en spennende og utviklende dag der du følger ulike hendelsesforløp med sterk interesse. Akkurat nå er du veldig åpen for å lære nye ting.

Krepsen 21/6-22/7

Du prater mye med en venn og du har begynt å utvikle følelser for denne personen, til tross for at du vet at det er en veldig dårlig idé og at du antageligvis kommer til å bli såret selv, eller såre noen som står deg nær. Problemet med hele denne situasjonen, er at når dere treffes eller snakkes, så føles alt så riktig.

Løven 23/7-22/8

I dag tar du motet til deg og spør en venn om dere skal treffes. Reaksjonen er positiv, så sørg for å gjøre det beste ut av situasjonen. Finn på noe som interesserer dere begge og som dere kan gjøre sammen. Her er det viktig å bygge en relasjon på vennskap og tillit like mye som på lidenskap.

Jomfruen 23/8-22/9

Du blir irritert på personer som ikke tar ansvar. Du synes de burde tenke et steg lenger, men de ser bare problematikken de har rett foran nesen på seg. I løpet av ettermiddagen får du nyheter du har gått og ventet på lenge.

Vekten 23/9-22/10

For deg er det urolige tider akkurat nå. Uansett om du føler deg relativt trygg på jobb eller med din private situasjon eller ikke, så finnes det en usikkerhet i tegnet ditt som lyser igjennom i nesten alt du gjør den neste tiden. Finn tilbake til det som gjør deg glad og som får deg til å føle deg sikker.

Skorpionen 23/10-21-11

Du kjenner forandringenes vinder og det vekker din nysgjerrighet like mye som det uroer deg. Det finnes el det ting å tenke over, både når det gjelder hva som er viktig i livet og hvordan din nærmeste fremtid utvikler seg.

Skytten 22/11-21/12

Du prater mye med en venn som deler sine tanker og din måte å se verden på. Overraskende nok, ser det ikke ut til å være din partner du vender deg til med dine mørkeste tanker og redsler. Dette ser ut til å være en venn som forstår deg bedre enn noen andre.

Steinbukken 22/12-19/1

Du kan være litt sprø i dag og det går først og fremst ut over dine familiemedlemmer. Det merkes at du begynner å bli rastløs og at det ikke skjer så mye i livet ditt akkurat nå. På sett og vis kan det være en nyttig opplevelse for deg ettersom du lengter etter visse aktiviteter og personer.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har en del å gjøre i dag og det finnes en risiko for at du stresser frem et resultat som ikke er bra. Det kan være nyttig for deg å la ting få ta tid og avslutte et prosjekt om gangen uten å stresse.

Fiskene 19/2-20/3

Du tenker en hel del over din partner akkurat nå. Han/hun er ikke seg selv lik og drar seg litt unna deg. Det gir deg mer frihet å tenke over deres relasjon og hva det er du egentlig vil ha ut av den. Et minne fra forrige sommer får deg til å lengte tilbake til noe du nesten hadde, men aldri fikk.

Powered by Labrador CMS