Dagens Horoskop: Tirsdag 30. Juli

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en interessant og varierende dag, spesielt for tidlig fødte Værer. Du bruker største delen av dagen på en interesse du nylig har utviklet. I løpet av dagen hører du også fra en venn du ikke har sett på lenge.

Tyren 20/4-20/5

Du blir irritert på personer som ikke vil lytte til deg. Du vet at du i visse tilfeller faktiskt vet best og at du burde bli respektert for den kunnskapen du besitter. Kvelden blir rolig og skjønn. Du mottar gledelige nyheter fra en venn eller slektning idag.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tar egne initiativ idag og det settes pris på av dine omgivelser. Om du jobber akkurat nå så er du ikke like effektiv som du burde være. Du har vanskelig for å fokusere på det daglige og du drømmer bort om fremtiden.

Krepsen 21/6-22/7

Du tenker veldig mye på en person og du vet at det er flere enn du som er interessert i denne personen. Til tross for den kinkige situasjonen så kan du ikke la være å ønske at det kunne bli dere to, selv om det kommer til å koste både vennskap og stolthet. Du har aldri følt det på denne måten før.

Løven 23/7-22/8

Dagen idag handler om å ta det med ro og ikke stresse, noe som passer deg utmerket. Det blir en fantastisk dag hvor du virkelig nyter nuet. Du funderer ikke så mye over fremtiden akkurat nå, og kobler helt av.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er bra på å komme opp med unnskyldninger for å slippe å jobbe akkurat nå. Du er egentlig ikke lat, men på sommeren drar du tempoet ned litt for å slippe og stresse og for å hvile deg til tross for at du jobber.

Vekten 23/9-22/10

Dagen byr på en del morsomme initiativ fra vennene rundt deg. Det blir en variert og aktiv tirsdag der fokuset ligger på å være utendørs så mye som mulig. Kvelden blir koselig, impulsiv men litt vel sen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du får for deg at du skal teste noen nye ideer, men da har du behov for både kunnskaper og ressurser som kan være vanskelig å finne nå på sommeren. I løpet av dagen får du mulighet for å vise en venn litt nye teknikker innen et felt som han/hun ikke har jobbet med så lenge.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig og deilig dag selv om du i perioder kunne ønske du var et annet sted. Du kan ikke noe for at du savner en viss person veldig mye når dere ikke er sammen. Kvelden byr på latter og god mat.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir like intensiv som gårsdagen, om ikke enda verre. Her gjelder det å holde hodet kaldt og energien oppe. Glem ikke å drikke masse, om du bruker dagen på fysisk krevende aktiviteter. Kvelden blir uvanlig koselig og avsluttes med en overraskende samtale eller sms.

Vannmannen 20/1-18/2

Du må ikke bli irritert på en kollega for at denne personen ikke gjør det den har sagt den skal gjøre. Om du lytter til hva denne personen har å si, kommer du til å innse at kollegaen din har tatt riktig initiativ i en krevende jobbsituasjon. Kvelden blir sosial og veldig koselig.

Fiskene 19/2-20/3

Du nyter virkelig livet denne tirsdagen. Du har behov for litt distanse og det får du, dessuten får du masse tid til å fundere over fremtiden. I løpet av dagen begynner du å savne noen veldig mye, men det er ikke den personen du burde eller trodde du skulle savne.

Powered by Labrador CMS