Dagens Horoskop: Tirsdag 26. November

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne tirsdagen omgås du med en kollega som kommer deg nærmere for hver dag som går. Til tross for at dere er veldig ulike, finnes det en masse ting dere har til felles og som binder dere sammen. I løpet av dagen får du gode nyheter som har med en kollega å gjøre og det blir du glad for.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen blir uvanlig intensiv. Du har mye å gjøre og det blir ikke lettere av at en kollega prøver å markere sitt territorie på alle mulige måter. Du vil vise at du ikke er en trussel og at denne personen kan senke skuldrene når det kommer til deg.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tar tak i et projekt som du ikke rakk å gjøre forrige uke og til tross for at det er både vanskelig og omfattende, så har du det gøy. Du innser at du har behov for denne typen utfordringer for å våkne opp fra vinterdepresjonen og det hjelper deg med å lade opp batteriene før desember-rushet starter.

Krepsen 21/6-22/7

Denne tirsdagen blir intensiv, men på en stressende måte. Det kan være du slurver med detaljer som gjør at du må begynne på nytt igjen med et par oppgaver, noe som gjør situasjonen enda mer stressende. Du må prøve å strukturere jobben din litt mer ved å for eksempel lage lister.

Løven 23/7-22/8

I dag tuller du mye med en kollega som viser seg å ikke ha din type humor og det kan bli ganske så pinlig stemning mellom dere to. Det hjelper knapt på situasjonen at du må jobbe mye med akkurat denne personen fremover. Her gjelder det å være diplomatisk.

Jomfruen 23/8-22/9

Tirsdagen blir ganske behagelig og du nyter å slippe stress både hjemme og på jobb. For en gangs skyld skal du ha orden på det meste og du synes at livet ruller avgårde. I løpet av dagen tar en slektning kontakt med deg for å diskutere et problem.

Vekten 23/9-22/10

Du legger feilene dine over på en kollega i dag, selv om du vet at det er fordi du er stressa og ikke oppfatter de instruksjonene du får riktig. Du må finne en måte å takle stresset på, for det kommer bare til å bli verre jo lenger det går.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag har du fullt opp med et prosjekt som går på lånt tid. Du vet at du egentlig skulle vært ferdig med denne oppgaven forrige uke, men komplikasjoner gjør at det drar ut på tiden. I dag må du håndtere en ganske så irritert og spydig sjef.

Skytten 22/11-21/12

I dag prøver du å markere grenser for en person som ikke helt forstår hva det innebærer. Han/hun har en tendens til å hele tiden tenne på grenser og du er litt lei denne personens oppførsel. Kvelden handler om en sport eller hobby.

Steinbukken 22/12-19/1

Tirsdagen blir en lang og intensiv dag, men den blir også givende og interessant. For deg er det største målet nå å ta en ting om gangen slik at du føler at du er der du skal både privat og på jobb. En venn fra helgen begynner å høre fra seg mer og mer, og det gir deg blandede følelser.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag er det bra å være nøye. Du tjener ingenting på å slurve med det du skal og du har behov for å være mer eksakt enn du pleier, ellers kommer du til å dra på deg ekstra jobb. Kvelden byr på underholdning.

Fiskene 19/2-20/3

Tirsdagen blir bedre enn mandagen. Du lykkes med å trenge unna dystre tanker og å fokusere på jobb. En kollega hjelper deg når du kjører deg fast og det føles skjønt at denne personen er der for å hjelpe og støtte deg. Se bare opp for sjalusi om du har en partner. Denne personen kommer ikke til å like at du har et så nært forhold til en kollega.

Powered by Labrador CMS