Dagens Horoskop: Tirsdag 26. Februar

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne tirsdagen sikter du mot nye mål. Du tar tak i en idé du har, men som du ikke har hatt tid til tidligere. En kollega hjelper deg med tanker ideer han/hun har om hvordan man kan gjøre visjonen din om til virkelighet.

Tyren 20/4-20/5

Du er urolig for en kollega eller venn som ikke er seg selv for tiden. Du prøver å prate med denne personen, men det går ikke helt som du hadde tenkt. Personen det gjelder blir bare mer innesluttet. Kvelden blir skikkelig koselig. Du nyter godt selskap, god mat og en flukt fra hverdagen.

Tvillingene 21/5-20/6

En duft vekker sterke minner i deg idag. Det er en hendelse eller en periode i livet ditt som du trodde du hadde begravet, men denne duften får alt til å komme tilbake igjen. Det blir en emosjonell, tøff men også befriende dag for din del.

Krepsen 21/6-22/7

Denne tirsdagen velger du å gjøre så lite som mulig. Du vil virkelig ikke stresse og tempoet ditt kan irritere en kollega som vil få mye gjort. Idag er det bra om du tar en prat med en venn, dere tenker helt ulikt når det kommer til en viss sak.

Løven 23/7-22/8

Tirsdagen blir interessant, lærerik og litt risikofylt. Du utfordrer deg selv idag, tester grenser og når resultater. I løpet av dagen føler du på hvordan det er å bli beundret. Anstrengelsene dine blir applaudert av en person du synes er fantastisk.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er ikke den som bare slipper taket og går videre. For deg handler alle relasjoner om at man må kjempe til det siste for å se om noe kan reddes. Idag prøver du å prate med en venn som glir altfor langt fra deg. Dere har hatt mange morsomme stunder sammen og du vil ikke slippe taket.

Vekten 23/9-22/10

Du er ganske morsom idag. Kollegene dine ler av vitsene dine og føler at du er sentrum for all oppmerksomhet. Tirsdagen blir en skikkelig selvtillitsboost der du virkelig føler at du lykkes. Kvelden handler om penger.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er i et strålende humør denne tirsdagen. Det meste går som planlagt og du liker tanken på å ligge et steg foran. Om du studerer eller har barn, kan det hende at du har fri idag. Da nyter du å være utendørs og omgås med venner og familie.

Skytten 22/11-21/12

Du setter spørsmålstegn til en venns lojalitet idag. Du synes denne personen går bak ryggen din, men vennen det gjelder synes du er litt vel dramatisk. Dette kan lede til en konflikt som kommer til å pågå en stund. Du vil at andre skal støtte deg i denne saken.

Steinbukken 22/12-19/1

Tirsdagen blir like intensiv som resten av helgen. Det blir en morsom. lærerik og utfordrende dag. Du har ingen problemer med å sovne om kvelden akkurat nå. En samtale eller sms fra en venn gjør deg glad og rørt. Han/hun savner deg veldig mye.

Vannmannen 20/1-18/2

Tirsdagen blir passe effektiv. Det kan til og med hende at du sover litt ekstra lenge idag. Du føler du har behov for å hvile ut. Kvelden blir herlig med masse god mat og koselig selskap. Du nyter virkelig denne tirsdagen.

Fiskene 19/2-20/3

I løpet av tirsdagen erkjenner du noe for deg selv og det er ikke så lett. Du vet at fremtiden kommer til å bli komplisert, men dette er en strid du er forberedt på å ta. Du går etter mottoet om at man aldri må angre på det man har gjort, bare det man ikke har gjort.

Powered by Labrador CMS