Dagens Horoskop: Tirsdag 25. Juni

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du stresser denne tirsdagen ettersom du har så mye å gjøre. Du føler deg litt irritert på en venn som aldri hører etter når du prøver å forklare hvorfor visse ting ikke fungerer. Kommunikasjonen deres burde bli litt bedre.

Tyren 20/4-20/5

Det blir mye å gjøre denne tirsdagen, så du må prøve å være litt mer på alerten. Til tross for at du er sliten i hodet, gjør du ditt beste for å sørge for at du har struktur ettersom du vet at du jobber bedre da. På kvelden er du fornøyd over egen innsats.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen idag handler om ulike beslutninger og at du har en tendens til å gi opp om ting ikke fungerer. Du lærer å kjenne en ny person idag og vennskapet deres kommer til å prege en del av sommeren. Kvelden blir koselig.

Krepsen 21/6-22/7

Du er der for en venn som blir lei seg idag. Du tar alltid denne personens parti ettersom han/hun betyr så mye for deg. Vennen din blir rørt over din omtanke. Dagen slutter mer eventyrlig enn den begynte.

Løven 23/7-22/8

Du funderer mye over hvordan du skal motivere deg selv idag. Du er trøtt og lei og vil helst bare bli i senga. Prøv å tenke på det som er positivt denne tirsdagen, så går det kanskje litt lettere å komme seg opp av senga. Kvelden byr på familiekos.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tar tak i et problem som egentlig ikke burde være et problem, men som kan løses på en smidig måte bare du går rett på sak med hva du føler. Denne dagen handler om å se potensiale, ikke problemer. Kvelden gir deg mulighet for å få svar på de spørsmålene du har.

Vekten 23/9-22/10

Du er usikker på hvordan en person vil reagere, derfor velger du å holde ting for deg selv. Du vet at han/hun har en tendens til å overreagere når det kommer til økonomiske spørsmål. I løpet av dagen får du et forslag som har med høsten å gjøre. Det er interessant, men kanskje en smule for tidkrevende for deg.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er forsiktig når det gjelder det meste her i livet, men idag tar du flere risikoer enn du behøver. Du vil gjerne vise deg fra en modig side og det gjør du ved å være litt dumdristig. I løpet av dagen blir tålmodigheten din satt på prøve av en kollega som liker å erte litt.

Skytten 22/11-21/12

Du prøver å holde en person for deg selv, men det går ikke så bra. Du har en tendens til å ikke gi opp om det er noe du brenner for, og visse mennesker opplever deg som litt for intens når du er sånn. Prøv å lodde stemningen før du foreslår enda en hjemmekveld.

Steinbukken 22/12-19/1

Du nyter sommeren uansett om du jobber eller har fri. Når du jobber prøver du å være så effektiv som mulig slik at du kan koble helt av når du har fri. Ettermiddagen og kvelden handler om varme, uteliv og morsomme opplevelser.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir litt mye rot idag, men du prøver å ikke la deg irritere over det. Du vet at det ikke hjelper deg å miste tålmodighet, for da vil du bare bli ignorert istedenfor. På ettermiddagen snakker sjefen din om et problem som har med sommeren å gjøre.

Fiskene 19/2-20/3

Du er ikke mottaglig for å resonnere deg frem til noe akkurat nå. Du vil helst være i fred, men en person vegrer å forstå ditt behov for å være ensom. Han/hun blir frustrert hver gang dere treffes. I kveld kommer du sannsynligvis til å føle deg fanget, så du sier ifra.

Powered by Labrador CMS