Dagens Horoskop: Tirsdag 25. Februar

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å få orden på visse papirer og det viser seg å være vanskeligere enn du skulle tro. Noen papirer er helt enkelt borte og du må vende deg til en venn for å låne hans/hennes notater. Som flaks er, så er vennen din mer nøye enn hva du er.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen blir ganske lang og kjedelig, og du synes klokken går fryktelig sakte. Du vil hjem allerede etter lunsj, men det er bare å holde ut. Her gjelder det å ikke tenke for mye, men heller fokusere på en dag av gangen. Kvelden handler om familien og om et felles prosjekt dere har gående.

Tvillingene 21/5-20/6

Tirsdagen blir passe stressende og det får tiden til å løpe avgårde. Du har mye du må rekke å gjøre, spesielt innen lunsj. Tenk på hva du spiser, spiser du for tungt så kommer luften til å gå ut av deg og da er du ikke like effektiv på ettermiddagen.

Krepsen 21/6-22/7

Du velger bort visse personer i livet ditt for å få mer tid med andre. Det kan føles som en hard prioritering, men for deg er det enkelt. Det finnes én person som du foretrekker å være med, og du er villig til å gå langt for at dere skal bli det dere en gang var.

Løven 23/7-22/8

Du innser at du glir fra visse venner og det gjør litt vondt. Det handler om at dere går fra en fase i livet til en annen. Det kan være at du eller de det gjelder er i et seriøst forhold, har skaffet seg familie eller en jobb som krever mye. Ting forandrer seg og det gjelder å ta vare på de personene du vil beholde i livet ditt.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tar steget fra å være påpasselig til å bli veldig entusiastisk i dag. Du hjelper en kollega med å virkeliggjøre et prosjekt han/hun driver med, noe du synes er veldig givende. Kvelden blir ganske monoton, men lærerik.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en interessant hvor du prøver å være veldig kreativ samtidig som du passer på at kollegaene dine holder seg til det de skal. Du har virkelig et talent for å gjøre mange ting på en gang, om du bare vil.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne tirsdagen prøver du å få svar, men det viser seg å ikke være så enkelt som å bare spørre. Her er det etterforskning og innsamling av fakta som gjelder, for å få et så klart bilde over situasjonen som overhodet mulig.

Skytten 22/11-21/12

Du er litt sint på en venn for at han/hun ikke sier sannheten. Du kan nesten lukte deg til denne personens løgner, men du velger å ikke si noe. Du vil se hva denne personen tenker å gjøre videre.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir ganske rolig, men det finnes drama i luften selv om du ikke merker det på begynnelsen av dagen. Det pågår intriger rundt deg som egentlig handler om deg og du aner ingenting. Ettermiddagen og kvelden kan føre med seg en hel del avslørelser.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er ganske tilfreds denne tirsdagen. Jobben fungerer mye bedre enn den gjorde i går og du omgås med en kollega som alltid lykkes med å lokke frem en latter i deg. I løpet av ettermiddagen får du høre en nyhet som gjør deg veldig glad.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en interessant start på tirsdagen. Du er stresset over noe som ligger utenfor din makt å påvirke. I løpet av dagen tar du kontakt med en venn og du prøver å få denne personen til å endre noe som har med denne personens bosituasjon å gjøre.

Powered by Labrador CMS