Dagens Horoskop: Tirsdag 25. August

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er redd for at det du synes er veldig bra akkurat nå, skal bli ødelagt om du ikke blir mer sosial. Det er spesielt en person som du vil få et tettere bånd til, men han/hun kan være litt vanskelig å komme innpå. Dette er en veldig privat person.

Tyren 20/4-20/5

Det er mange sterke følelser i tegnet ditt akkurat nå og du føler deg både overkjørt og irritert over ledelsen på jobb. Du vet at omstendighetene er som de er, og at du ikke kan påvirke situasjonen, men det hindrer deg ikke fra å bli frustrert. Dagen blir veldig intensiv.

Tvillingene 21/5-20/6

Du diskuterer mye med en kollega. Dere kompletterer hverandre bra og er gode på å gi hverandre nye perspektiver. Du liker denne personen veldig godt og føler at han/hun beriker livet ditt.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen går fort og du har det gøy. Du omgås mange kolleger og det kan være både givende og litt tøft. Noen ganger kan kollegene dine bli litt vel personlige, og iblant får du vite ting du egentlig ikke trenger å høre om.

Løven 23/7-22/8

Du er tilbake til hverdagen igjen, og i dag føler du deg ekstra trøtt. Du klarer ikke helt stå opp om morgenen. Det har blitt litt vel mange sene kvelden denne sommeren, noe som gjør det ekstra krevende for deg å komme tilbake til hverdagen igjen.

Jomfruen 23/8-22/9

Tirsdagen handler om å bryte uvaner og tilføre sunnere vaner inn i hverdagen din igjen. Det kan være vanskelig, i hvert fall når det kommer til mat. Jomfruer setter veldig pris på god mat og har innebygd søtsug. Her gjelder det å fine rutiner som fungerer langsiktig.

Vekten 23/9-22/10

Dagen blir annerledes, men morsom. Du har mye å gjøre og tempoet er ganske stressende. Du er ikke vant til denne typen stress, så det kan bli litt vel mye for deg. Når det er på det meste, bør du ta en kort pause bare for å rense hjernen litt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er i ferd med å gå inn i en spennende fase av dette året. Det handler om utfordringer og om å teste dine egne begrensninger. Du kommer til å lære at du kan så mye mer enn hva du selv tror. Våg å være stolt over deg selv og over dine egne prestasjoner.

Skytten 22/11-21/12

Du tar dagen litt som den kommer. Akkurat nå orker du ikke helt planlegge fremtiden, men håper på at skjebnen vil sørge for at alt blir bra. Mangel på initiativ kan irritere et familiemedlem som mener du er lat. Her er det viktig med god kommunikasjon.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en ganske pratsom og morsom tirsdag som setter grunnlaget for de kommende ukene på jobb. Du har havnet i en koselig arbeidsgruppe og du begynner å innse at dette faktisk kan blir veldig bra. Om ettermiddagen venter en fysisk utfordring. Dagen avsluttes med et kompliment som gjør deg veldig glad.

Vannmannen 20/1-18/2

Du får det som du vil, men du er allikevel ikke helt fornøyd. Du synes denne seieren gikk litt vel lett og du lurer på om du har gått glipp av noe viktig. I løpet av dagen ønsker sjefen din å ta en prat med deg om nye arbeidsoppgaver og om et eventuelt økt ansvar.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen går fort og det gjør at du ikke helt rekker alt du vil få gjort. Selv om det er gøy når tiden bare flyr avgårde, er det ikke like gøy å bli tvunget til å jobbe overtid. Kvelden handler om en alvorlig samtale.

Powered by Labrador CMS