Dagens Horoskop: Tirsdag 24. Mars

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å jobbe sammen med en kollega. Dere pleier ikke omgås så mye, men akkurat nå er det dere to som bor nærmest og som kan hoppe inn med råd eller aktiv støtte når det trengs. Kvelden handler om vårfølelser.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen går overraskende fort. Den siste uken har det gått tregt på jobb, men nå begynner du endelig å kunne jobbe etter en struktur som passer deg. I dag blomstrer din kreative side helt og fullt ut. Også kvelden handler om et kreativt prosjekt.

Tvillingene 21/5-20/6

Du blir irritert på personer som ikke kan respektere din private sone. I dag kan det til og med være at du skvetter til når en person kommer litt for nære. Du er veldig var på din fysiske og mentale integritet akkurat nå.

Krepsen 21/6-22/7

Tirsdagen blir en hendelsesrik dag, men på en ny måte. Du må tenke på nytt når det gjelder privatlivet og jobben din. Akkurat nå må du være organisert for å få kontroll.

Lejonet 23/7-22/8

I dag blir du sjalu, og det er ikke så vanlig når det kommer til Løver. Du er vanligvis en ganske selvsikker person, men en viss person ser ut til å ha evnen til å sette deg helt ut.

Jungfru 23/8-22/9

Du vil gjerne både trøstespise og trøsteshoppe akkurat nå, men du er samtidig bevisst på at du bør være litt forsiktig med dine utgifter. Sånn som situasjonen er nå, vet man aldri hvilke forandringer morgendagen bringer.

Vekten 23/9-22/10

Du vil være sosial, men det er vanskelig å få vennene dine med på planene dine. De fleste holder seg gjerne hjemme, istedenfor å være aktive. I dag får du høre et rykte som gjør deg både nysgjerrig og overrasket på en og samme tid.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å vise at du kan være et godt menneske. En nabo eller bekjent har akutt behov for hjelp og du føler at du burde gjøre en innsats. Du har mye energi akkurat nå takket være Solens plassering, så du har ork til å være litt ekstra hjelpsom.

Skytten 22/11-21/12

Det er mye som irriterer deg akkurat nå, både privat og når det kommer til mennesker generelt. Mars gjør deg enda mer folkesky og derfor kan det være en god idé å holde seg hjemme. Kvelden fører med seg gode nyheter.

Steinbukken 22/12-19/1

Du føler at du må finne nye ting å gjøre ettersom mye av den aktiviteten du holder på med akkurat nå, er veldig begrenset. Du starter opp et prosjekt hjemme og du passer på å ha lange og dype samtaler med dine nærmeste venner. En gammel flørt blomstrer opp igjen i dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Du blir frustrert over hvordan visse mennesker håndterer de forandringene som pågår rundt dere. Du er god på å anpasse deg både nye arbeidsoppgaver og et annet tempo, mens kollegene dine ser ut til å la hverdagen gå sin faste gang.

Fiskene 19/2-20/3

Endelig får du litt fred og ro. Tirsdagen blir balsam for sjelen. Du får tid til å fundere over følelsene dine, livet generelt og de valgene du har gjort den siste tiden. Av en eller annen anledning finnes det visse ting som du angrer på at du ikke har sagt eller gjort. Husk at det er aldri er for sent.

Powered by Labrador CMS