Dagens Horoskop: Tirsdag 20. April

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å få til et møte med en person som er veldig opptatt. Du må være fleksibel for at dette skal lykkes. Kvelden handler om ting du vil gjøre, og ting som du egentlig gjøre.

Tyren 20/4-20/5

I dag får du en beskjed som kan tolkes på ulike måter. I første omgang er det frustrerende, og ikke spesielt ønskelig, men når du får tenkt deg om innser du at dette skaper rom til andre ting som du vet at vil ta tid. I det store og det hele blir dette en bra og produktiv dag.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har vanskeligheter for ikke å bli lei deg over en venns ganske plumpe kommentar. Denne personen sier ofte ting som kan være sårende, og forklarer det med ærlighet. Det er kanskje på tide at noen påpeker for denne personen at ikke alle tanker må deles.

Krepsen 21/6-22/7

Det er lite du får gjort med situasjonen du befinner deg i, så det er like greit å akseptere ting som de er. Krepsen liker ikke å måtte bare akseptere ting, så det kan ta litt tid før du godtar dette. Ettermiddagen handler om utendørsaktiviteter.

Løven 23/7-22/8

I løpet av tirsdagen er du i et ganske dystert humør. En beskjed har gjort deg litt nedstemt. Det handler om at du ikke kan gjøre alt du har planlagt denne sommeren, og at du må tenke nytt på visse ting.

Jomfruen 23/8-22/9

I løpet av tirsdagen prøver du ikke å irritere deg over en kollega, som du merker at går inn for å provosere deg. Du vet at når denne personen er trøtt og lei, så kommer han/hun i et ertete humør. Når du i tillegg legger til at denne personen har null grenser, så blir det alt annet enn sjarmerende.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en nydelig tirsdag som både begynner og avsluttes bra. Det er herlig når en enkel hverdag kan bli så magisk som denne. Noen ganger er livet herlig. I løpet av ettermiddagen får du flere gode nyheter.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er trøtt og irritert i dag, og det finnes en risiko for at ditt humør går utover kolleger som ikke har gjort noe galt. Du prøver å holde igjen, men det er vanskelig med dette humøret. Kvelden blir betydelig bedre enn dagen.

Skytten 22/11-21/12

Du utfordrer deg selv på flere ulike måter i dag, og det er bra ettersom det gir deg muligheten til å teste grensene dine og komme deg ut av komfortsonen. Dette er en dag der både din evne til å tenke raskt, og din intelligens settes på prøve.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om varme, vennskap, og om å leve i et vibrerende og dynamisk miljø. Det er lenge siden du opplevde denne typen atmosfære, og du nyter hvert sekund. Kvelden handler om en personlig utfordring, og om å treffe der man sikter.

Vannmannen 20/1-18/2

I løpet av dagen prøver du å rekke det meste før lunsj, ettersom ettermiddagen og kvelden ser ut til å kretse rundt annet enn jobb. Det blir en intensiv og interessant dag der du får tid til mange ulike prosjekter.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen utfordrer din fantasi på en helt ny måte, og det er både bra og dårlig på samme gang. Gjennom å tenke nytt vil du får muligheten til å utvikle deg, men det blir samtidig vanskelig og delvis frustrerende.

Powered by Labrador CMS