Dagens Horoskop: Tirsdag 17. Desember

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen byr på en hel del underholdning for din del. Du er sosial og får masse oppmerksomhet. Enten er du i et hett forhold, eller så flørter du med noen. Horoskopet ditt viser en masse hete følelser og en del romantikk i dag.

Tyren 20/4-20/5

I dag får du mulighet for å teste ut litt annerledes arbeidsoppgaver. Det blir en morsom og utfordrende dag hvor du lærer mye både om deg selv og hvordan du skal satse for å vinne fordeler både på jobb og privat. Kvelden handler om julekos og familien.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tar tak i flere ganske omfattende prosjekter i dag, som går veldig bra. Du legger opp jobbdagen på en bra måte og får det meste til å gå smidig for seg. Om ettermiddagen eller kvelden er det juleshopping som gjelder. Du har aldri vært særlig god på å handle i god tid.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen blir morsom, men litt for intensiv for din smak. Du hadde foretrukket et roligere tempo på jobb, men det finnes mye du skal rekke innen du kan ta juleferie, så det er bare å bite tennene sammen. I dag får du gode nyheter om en venn.

Løven 23/7-22/8

Dagen blir morsom, men litt stressende. En uke innen jul er det mye som skal gjøre både privat og på jobb. Du skal dessuten klemme inn litt sosiale aktiviteter som gløgg og julebord. Kvelden ser ut til å by på følelsesmessige overraskelser.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes ulike måter å takle en sjef på og den metoden du velger i dag, er ikke den aller beste. Prøv å holde masken selv om sjefen din irriterer deg med sin trangsynthet. Du har ingenting å vinne på å stille denne personen til veggs akkurat nå.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å være effektiv og om å få mye gjort på kort tid. Akkurat nå har du mye energi i tegnet ditt takket være Solens plassering og det hjelper både mot stress og krav på jobb.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er en person som ikke takker nei til en utfordring, uansett hvor realistisk den enn er. I dag får du en real prøvelse å sette tennene dine i, men takket være din kjappe tankegang og evne til å finne løsninger på kinkige problemer, lykkes du med bravur.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en bra dag hvor du får mulighet for å vise noen akkurat hvor mye han/hun betyr for deg. Du kan i blant ha litt vanskelig for å uttrykke deg med ord, men du er bra på å vise det med handlinger istedet. Kvelden blir koselig og romantisk.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne tirsdagen har du en del å gjøre. Du har en viktig presentasjon på jobb som du øver på, og som du vil at skal være helt perfekt. Steinbukken er pedantisk når det gjelder sine arbeidsoppgaver. Kvelden blir morsom og annerledes.

Vannmannen 20/1-18/2

Du stiller deg tvilende til et jobbtilbud du får, men høyere lønn og bedre vilkår er fristende. Kanskje bør du prate med familien din ettersom det kan innebære visse forandringer som påvirker privatlivet ditt på en eller annen måte.

Fiskene 19/2-20/3

Du er lydhør når det gjelder en bestemt person. Uten å reflektere over det, lytter du litt ekstra etter når navnet til denne personen dukker opp eller blir nevnt i en diskusjon. Hvor mye du enn vil, så klarer du virkelig ikke gi helt slipp på denne personen.

Powered by Labrador CMS