Dagens Horoskop: Tirsdag 16. Februar

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har flaks i dag. Det er en oppgave på jobben som du har slurvet deg litt gjennom. Denne gangen har du har vært heldig, og det blir en suksess. Sjefen din er også imponert. Kvelden handler om en hobby som du har hatt en lengre pause fra.

Tyren 20/4-20/5

Dagen handler om fokus. Du har mye å tenke på, og du kjenner at du ikke er mentalt tilstede. Du kan prøve å lage lister, der du skriver ned alt du skal gjøre. Da er det lettere å få oversikt, og ha kontroll på at alt blir gjort.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er tvilende i dag. Du har vært veldig overbevist om én ting, men sakte men sikkert har du begynt å tvile. Det er utfordrende når du utfordres på denne måten, men det er også en erfaring som gjør at du vokser.

Krepsen 21/6-22/7

I dag prøver du å hjelpe en kollega ut av sin komfortsone. Du vil utfordre denne personen til å oppdage nye sider hos seg selv. I løpet av ettermiddagen får du høre sjokkerende sladder.

Løven 23/7-22/8

Du tar dagen litt som den kommer. Du orker ikke stress, og det kan hende at du blir litt forsinket med noe du skal levere inn. Sjefen din prøver å ha forståelse for dette, men under overflaten bobler irritasjonen grunnet din manglende respekt.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har vanskeligheter med å si ifra til en kollega som stadig tråkker deg på tærne. I bunn og grunn liker du denne personen, og det er derfor dette blir så vanskelig. Kvelden handler om fokus på detaljer.

Vekten 23/9-22/10

I dag tar du for deg en utfordrende oppgave. Det er vanligvis en kollega som har ansvaret for dette, men det kan hende at denne personen er bortreist eller syk, og derfor er det ditt ansvar nå. Du vet ikke hvordan du skal håndtere dette på en god måte. Ikke vær redd for å be om hjelp.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er litt varsom rundt en viss person i dag, det kan virke som han/hun har piggene ute. Du vet at denne personen har mange bekymringer, og derfor kan reagere litt voldsomt på ting. Du vil gjerne hjelpe, men er samtidig redd å bli angrepet.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å drive ting fremover, noe som kanskje ikke er din sterkeste side. Du kjenner en uro for ting som ikke går helt som du håper, og det bidrar til at du tviler når du burde agere.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir annerledes og krevende, men også morsom og givende. Du lærer deg noe interessant, og får positive tilbakemeldinger på noe du har gjort. Kvelden handler om sterke følelser, og et ønske om å vise hvor bra du kan være.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er lei av en kollega som legger sine oppgaver over på deg. Denne personen har en tendens til å unngå kjedelige ting, og dette er akkurat en sånn type oppgave som dere begge misliker. Kvelden blir ganske aktiv.

Fiskene 19/2-20/3

Du er både sta og selvsikker, noe som kan gagne deg i dag. Denne staheten burde du dra nytte av. Kvelden handler om å planlegge for fremtiden. Det er mange beslutninger å ta.

Powered by Labrador CMS