Dagens Horoskop: Tirsdag 14. April

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag begynner ting å gå tilbake til normalen igjen, selv om visse ting har endret seg den siste tiden. Det kan ha med jobb eller bosituasjonen din å gjøre. I løpet av tirsdagen venter det gode nyheter.

Tyren 20/4-20/5

Du blir irritert på en person som tar seg veldig mange friheter. Selv om du ikke vil endre på noe ved denne personen, hadde du ikke hatt noe imot at denne personen ble litt mer ydmyk. I løpet av dagen får du være kreativ, noe som passer deg bra.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag har du behov for å finne tilbake til normalen igjen. Du har vanskelig for å komme inn i rutiner igjen etter påsken, og det kan ta sin tid å starte opp igjen med ting som har blitt liggende en stund nå. I dag får du treffe neon du ikke har sett på lenge.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en bra start på uka og du føler deg uvanlig pigg og uthvilt, selv om det er en vanlig hverdag. I løpet av dagen får du mulighet for å få litt perspektiv på ting når det kommer til arbeidsoppgavene dine. Kvelden handler om vennskap.

Løven 23/7-22/8

Du blir overrasket når visse personer fortsetter å gjøre som de vil og ikke følger regler. Du pleier ikke være den som alltid retter deg ette andre, men du innehar en del sunn fornuft og du er god på bedømme hva som er viktig. I dag sier du ifra til en person du synes oppfører seg respektløst.

Jomfruen 23/8-22/9

Tirsdagen handler om rutiner og det passer jomfruen bra. Du føler deg på en måte mer normal når du kan fortsette med hverdagen på samme måte som du alltid har gjort. I løpet av dagen kan du motta noen kjipe nyheter.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en bra innledning på uka, hvor du tar med deg den positive energien inn i hverdagen. Du har slikket sol og fått masse inspirasjon den siste tiden, og nå vender du tilbake til jobb med en masse morsomme og kreative ideer.

Skorpionen 23/10-21-11

Tirsdagen blir ganske rolig. Du har en del å gjøre, men du slipper å stresse så mye. I løpet av dagen møter du en gammel kollega som akkurat har gått igjennom en tøff periode. Du føler veldig med denne personen.

Skytten 22/11-21/12

Du blir urolig når du får høre et rykte som gjelder jobben din. Selv om du ikke påvirkes av det selv, er det mange du kjenner som blir påvirket av denne beslutningen. Er du i et forhold, kommer mange av kvelden samtaleemner til å handle om den rådende situasjonen.

Steinbukken.22/12-19/1

I dag har du mye å gjøre, og det gjør deg litt stressa. Du har tatt det med ro de siste ukene, men nå gjelder det å få opp tempoet igjen. I løpet av ettermiddagen får du en veldig koselig beskjed. Du blir rørt over denne personens omtanke.

Vannmannen 20/1-18/2

Du forbereder deg på å forandre og forbedre visse ting som enten har med jobb eller hjemmet å gjøre. Dette er ganske omfattende forandringer, så det kan ta en stund innen familien din blir vant til de. I løpet av ettermiddagen venter det morsomme nyheter.

Fiskene 19/2-20/3

Du blir litt irritert på en slektning som ikke helt kan la deg være i fred. Han/hun har en tendens til å legge seg i ting den ikke har noe med, og du vet ikke hvordan du skal få denne personen til å skjønne at han/hun ikke må være så på deg hele tiden.

Powered by Labrador CMS