Dagens Horoskop: Tirsdag 13. April

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag resonnerer du med en kollega om hvordan dere skal skal komme dere videre med et prosjekt der dere sitter litt fast. Forhåpentligvis kan dere finne en løsning sammen. Dere har vært et godt team tidligere.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en ganske morsom og utviklende dag, der du tar tak i alle mulige prosjekt på jobb. Du har uvanlig mye energi i dag. Kvelden handler om familien, og om å fikse noe i hjemmet.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er en trøtthet og motstand i ditt horoskop akkurat nå. Du orker ikke helt, og det gjennomsyrer det meste du gjør. Det er viktig å lytte til kroppen. Når den sier stopp, er det som regel en grunn til det.

Krepsen 21/6-22/7

Du legger ned mye tid og engasjement på at noe skal bli skikkelig bra, og derfor blir du skuffet når virkeligheten ikke stemmer med visjonen. Mye kan handle om at du litt høye forventninger til dette prosjektet.

Løven 23/7-22/8

I dag prøver du å lytte til en kollega, men problemet er at du synes denne personen er utrolig kjedelig, og du sliter med å holde oppmerksomheten på det han/hun prøver å si. Tankene vandrer.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen blir det du gjør den til. Det er ingenting du må gjøre i dag, men det er er flere kule prosjekt du kan ta fatt på. Dersom du velger dagens aktivitet med omsorg, forsikrer du deg om at dagen blir herlig.

Vekten 23/9-22/10

Du er veldig trøtt i dag, så det er lurt at du ikke tar på deg mer jobb enn nødvendig. Du har en tendens til å hoppe på ting som virker interessant, uten å ta stilling til om du har tid eller ork til nok et prosjekt.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag får du muligheten til å bevise en teori. Du har gått og ventet på denne muligheten i lang tid, og nå dukker det endelig opp en mulighet. I løpet av ettermiddagen møter du på en person du kan dra nytte av.

Skytten 22/11-21/12

Dagen er sånn passe intensiv, og fokus ligger på å bli ferdig med ting, snarere enn å begynne på noe nytt. Du har en del jern i ilden, og det gjelder å avslutte ting før du begynner på noe nytt.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en lang og krevende dag der det forventes at du skal levere. Du gjør det som forventes av deg, og litt til. For deg er dette en unik mulighet til at du nok en gang kan bevise at du er en kraft man kan regne med i ulike settinger. Kvelden blir intensiv, men givende.

Vannmannen 20/1-18/2

Din kollega har sin helt egen logikk. Du har flere ganger forsøkt å resonnere med denne personen, men når to og to skal legges sammen, blir det fem – og da gir du opp.

Fiskene 19/2-20/3

Du er veldig trøtt i dag, men du prøver likevel å aktivere deg. Kanskje du burde lytte mer til kroppen. Dersom den sier at trenger å hvile og ta det med ro, så er det kanskje et poeng i det. Kvelden handler om tillit.

Powered by Labrador CMS