Dagens Horoskop: Tirsdag 12. November

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne tirsdagen prøver du å lære deg nye ting. Det blir en interessant men ganske så tøff dag hvor det forventes at du setter mål som du ikke helt har tenkt igjennom enda. Å improvisere er ikke en god idé, be om mer tid istedenfor.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen blir delvis stressende, men allikevel produktiv og givende. I løpet av dagen har du mulighet for å være både effektiv og nyskapende på en og samme tid. Du får berømmelse for din kreativitet og din tendens til å trylle frem et resultat fra ingenting.

Tvillingene 21/5-20/6

Idag bør du lytte mer enn du prater og det kan bli en prøvelse i seg selv for deg. Du setter pris på å høre din egen stemme, selv om du aldri ville innrømmet det for deg selv. Dagens leksjon går ut på å ta et steg tilbake og la en annen kollega få bestemme.

Krepsen 21/6-22/7

Du trives ikke med den situasjonen som oppstår på jobb i dag. En uskyldig kommentar viser seg å være veldig sårende for en viss person, men nå vet du ikke hvordan du skal kunne ta tilbake den uten å virke enda dummere enn du allerede gjør. Husk at en unnskyldning kan slette over det meste.

Løven 23/7-22/8

Denne tirsdagen prøver du å komme i kapp med visse oppgaver du har ligget etter med, men i dag føles det som om du får to nye oppgaver for hver sak du avslutter. Kanskje burde du lufte dette problemet med sjefen din.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er ganske sikker på at en av sjefene dine ikke er så uskyldig som han/hun gir uttrykk for å være. Under det ytre aner du en steinhard beslutning og i dag får du se den siden av sjefen din. Du innser at dette er en person du ikke kan havne i konflikt med.

Vekten 23/9-22/10

Dagen byr på både små gullkorn og et par prøvelser. Det er først og fremst tålmodigheten din som settes på prøve av en kollega som vet akkurat hvilke knapper som skal trykkes på for at man skal irritere deg. I løpet av ettermiddagen får du mulighet for å vise talentene dine.

Skorpionen 23/10-21-11

Du drar deg unna en person du ikke helt liker i dag og du tror at du gjør det diskré, men omgivelsene dine legger merke til oppførselen din. Du er ikke så smidig som du tror du er. Kvelden blir interessant og litt av en tankevekker.

Skytten 22/11-21/12

Å være målbevisst er bra, men du foretrekker å være sjarmerende og å få andre til å dra det tunge lasset. Det høres kanskje egoistisk ut, men du mener en hver person har sin egen rolle å bære på sine skuldre og din rolle er å være sjarmerende og spre godt humør rundt deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne tirsdagen får du et kompliment som gjør deg både overrasket og veldig glad. Du trodde ikke denne personen likte deg, men det du opplevde som avvisning, var egentlig bare blyghet. I løpet av kvelden venter det skikkelig morsomme nyheter.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag er du veldig proff i din måte å håndtere en krisesituasjon som virkelig imponerer sjefene dine. Det er spesielt en sjef som blir overrasket. Denne personen visste ikke at du kunne være så driftig, korrekt og allikevel ha en nytenkende og kreativ måte å jobbe på.

Fiskene 19/2-20/3

Du har en tendens til å sette kjepper i hjulene for deg selv. Det er som om du ikke vil lykkes. Alle forutsetninger finnes og du har mer enn det som kreves for å utføre en viss oppgave og allikevel mislykkes du. Kanskje vil du ikke lykkes, men da kommer du til å måtte ta på deg enda vanskeligere oppgaver.

Powered by Labrador CMS