Dagens Horoskop: Tirsdag 12. Mars

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du tar tak i ett problem som en kollega har luftet med deg, men som du ikke kan gjøre noe med. Denne typen oppførsel bør komme fra en dreven, viljesterk ledertype og det er ikke kollegaen din. Ettermiddagen handler om nyheter.

Tyren 20/4-20/5

Dagen innledes veldig intensivt. Du har mye å gjøre og tempoet innen lunsj er veldig høyt. Etter lunsj går luften ut av deg og du orker ikke engang tenke. Ettermiddagen handler om å omgås med en venn du ikke ser så ofte som du kunne ønske.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har vanskeligheter for å overtale en kollega om at han/hun er på rett vei. Til tross for de fremganger dere har hatt den siste tiden, er han/hun usikker på hva han/hun vil. Kanskje er det bra om kollegaen din får et prosjekt der han/hun kan jobbe mer med seg selv og sørger for at ting fungerer like bra uten deg.

Krepsen 21/6-22/7

Denne helgen har ført deg nærmere en venn på både godt og vondt. Du er kjempe glad for at dere er så nære som dere er akkurat nå og du bruker gjerne tid med denne personen. Det negative er at du begynner å utvikle følelser som er veldig sterke for denne personen og du er redd for at han/hun ikke føler på samme måte.

Løven 23/7-22/8

Det blir en ganske intensiv tirsdag. Du jobber hardt uten noen pauser og når du vel er ferdig, er hjernen helt most. Har du flaks blir dette en kort arbeidsdag. Ettermiddagen vil du gjerne tilbringe sammen med venner, men da må du nok anpasse dine aktiviteter etter disse. Visse er mer opptatt enn andre.

Jomfruen 23/8-22/9

Du dukker raskt inn i et massivt prosjekt denne tirsdagen og det kan ta hele dagen. Det handler om å være effektiv og å våge å ta initiativ som kan være litt utenfor boksen. På kvelden får du høre litt morsom sladder som får deg til å innse noe om deg selv.

Vekten 23/9-22/10

Du er forsiktig med hva du lover idag ettersom du har opplevd at løftene dine taes litt for bokstavelig av din kollega. Du tør ikke en gang love noe, for det kan tolkes så definitivt. I løpet av ettermiddagen får du mulighet for å være litt ekstra kreativ.

Skorpionen 23/10-21-11

Du får frysninger når du hører hvordan en person oppfører seg idag. Det er vanskelig med voksne personer som tror de kan gjøre hva de vil bare fordi de får mye ansvar. Du funderer å ordne opp i denne situasjonen innen den eskalerer helt, men du bestemmer deg faktisk for at det er noen annens problem.

Skytten 22/11-21/12

Det finnes en risiko for at du trekker et dårlig lodd idag. Det prosjektet som virket så lovende, blir ikke i det hele tatt det du hadde sett for deg. Du merker at en venn ikke har det så bra, men når du prøver å nå frem til denne personen drar han/hun seg unna. Åpenbart vil han/hun ikke åpne seg for deg til tross for påvirkninger fra din side.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er litt urolig ovenfor en kollega som holder seg litt for seg selv. Ettersom du er ikke er vant med å vise at du bryr deg, vet du ikke helt hvordan du skal nærme deg denne personen. Situasjonen løser seg av seg selv. Dere to må samarbeide på et prosjekt og da åpner plutselig en kollega seg opp og forteller hva det er som er feil.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes ulike måter å nærme seg et problem på og det du har valgt er kanskje ikke det smidigste, men det er i alle fall det mest effektive. Idag får du mye gjort på kort tid og du er fornøyd med resultatet. På kvelden prøver du å få en venn eller slektning til å prestere bedre.

Fiskene 19/2-20/3

Du er veldig trøtt akkurat nå og har vanskeligheter med å bli glad. Du drar deg unna for å være for deg selv, men da blir kollegene dine urolige og overøser deg med spørsmål. Den eneste personen du er bekvem med akkurat nå, er den som stiller minst spørsmål men som får deg til å le og tenke på noe annet.

Powered by Labrador CMS