Dagens Horoskop: Tirsdag 11. Juni

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Iblant er det bedre å si stopp enn å la ting gå altfor langt bare fordi du ikke orker å ta tak i de. Idag sier du ifra til en person som har en tendens til å utnytte deg bare fordi du har vanskelig for å si nei til han/henne.

Tyren 20/4-20/5

Dagen idag handler om å samarbeide. Den blir morsommere, mer innovativ og helt klart mer interessant om du samarbeider med en kollega og venn. Dagen byr på ulike former av overraskelser som i lengden kan føre til noe nytt og annerledes.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen begynner bra, men ender ikke fullt så bra. Det kommer først og fremst av at du ikke helt orker å holde oppe energien hele dagen. Det finnes en risiko for at du brygger på en sommerforkjølelse, så pass på helsen din.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en bra dag om du gjør den til en bra dag. Mye handler om deg og din måte å jobbe på. Du er nostalgisk idag og vet at det er mye som kommer til å endre seg til høsten. En avskjed markerer en slutt i livet ditt.

Løven 23/7-22/8

Du innser at det er mange som liker deg og som søker ditt selskap og du nyter oppmerksomheten. En løve sier aldri nei til en beundrer, men du kan ikke forandre på følelsene dine og det er bare en person som får hjertet ditt til å slå litt ekstra fort akkurat nå.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes mange ting du kunne ha sagt, men du velger å holde munn om det istedet. Du føler at ting har gått for langt og at det bare blir verre om du fortsetter å tenke på det som har skjedd med din venn. Kvelden byr på en overraskelse.

Vekten 23/9-22/10

Det finns få personer som du kan bli så irritert på som et visst familiemedlem. Idag kommer denne personen med ytterligere en kommentar som sårer deg, selv om du vet at han/hun egentlig ikke mener noe vondt med det han/hun sier. Kvelden byr på variasjon.

Skorpionen 23/10-21-11

I løpet av tirsdagen får du en oppgave du ikke helt vet hvordan du skal håndtere. Du synes ikke om denne typen jobb ettersom det ikke føles så kreativt. Prat med sjefen din og se om du kan bytte arbeidsoppgave og gjøre noe morsommere enn det du gjør.

Skytten 22/11-21/12

Du innrømmer at du har gjort en feil, men du vil ikke svelge stoltheten din og be om unnskyldning. Tenk at gode venner er verdt mer enn all stolthet i verden. I løpet av dagen begynner du å ane en forandring i noe som du trodde var trygt og stabilt.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen idag blir morsom, litt sørgelig, men fremfor alt så blir den minnerik. I løpet av dagen får du høre mange historier fra en annen tidsepoke i livet ditt og du blir litt sentimental. Kvelden handler om fellesskap, venner og kanskje til og med kjærlighet.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er i et strålende humør denne tirsdagen. Du er endelig ferdig med et tidsødeleggende og i dine øyne unødvendig prosjekt. Dagen handler om å starte på noe du synes er mye morsommere. I løpet av dagen mottar du et veldig fint kompliment.

Fiskene 19/2-20/3

Du er litt lei av en person som hele tiden legger skylda på andre og ikke klarer å se seg selv. Du har prøvd å oppmuntre og støtte, men akkurat nå synes du at denne personen suger mer energi ut av deg enn han/hun gir. For øvrig blir det en morsom og minnerik dag.

Powered by Labrador CMS