Dagens Horoskop: Tirsdag 10. November

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen handler om å gjøre som gruppa vil og det passer ikke alltid like bra for Væren, som foretrekker å være den som leder, heller enn den som anpasser seg og følger etter. Dette blir en tålmodighetsprøve for deg, og ikke minst en nyttig opplevelse.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen blir veldig harmonisk og rolig. Du fokuserer på detaljer og på å gjøre det lille ekstra. Akkurat nå er jobben din en personlig stolthet. Du vil vise at du er både kreativ og begavet. Om kvelden fortsetter du med et prosjekt som har med hjemmet å gjøre.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes en vilje til å ville være best i horoskopet ditt akkurat nå, og dette vinnerinstinktet kommer fra en kombinasjon av Solen og planeten Mars. Du kommer til å merke at dette gjelder mye i livet ditt fremover. Du vil vinne alt fra kamper om oppdrag, til diskusjoner i hjemmet.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en harmonisk tirsdag der du fokuserer på å avslutte ting, heller enn å begynne på nye oppgaver. Du har iblant litt vanskelig for å bli virkelig klar med ting, du pleier ha en tendens til å ha en del pågående prosjekter både hjemme og på jobb. I dag mottar du morsomme nyheter.

Løven 23/7-22/8

Du har så mye du burde rekke denne tirsdagen, at bare tanken på alt som skal gjøres, gjør deg matt. Du orker ikke helt ta tak i mer enn du må akkurat nå. Tegnet ditt savner energi og kanskje vil en tur ut i naturen gjøre deg godt?

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å være praktisk både hjemme og på jobb, noe som passer deg veldig bra. Du er en intelligent person som stimuleres av mentale utfordringer, så iblant synes du det er skjønt å slippe å tenke så mye, og heller jobbe med praktiske ting.

Vekten 23/9-22/10

Det pågår en konflikt på arbeidsplassen din og som alltid i denne typen situasjoner, føler du deg veldig ubekvem. Du har vanskelig for å ta parti og vil helst at alle skal være venner. Dette er ikke din kamp, så hold deg heller utenfor, hvor vanskelig det enn måtte være.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganske intensiv tirsdag der du blir stresset over at et par mindre problemer skaper forsinkelser for deg. Du har planlagt dette så detaljert, så derfor blir du skuffet når ting ikke blir helt som du hadde sett for deg. Et genialt forslag fra en kollega kan være redningen for deg.

Skytten 22/11-21/12

Du skylder på en kollega når det egentlig er du som er den egentlige grunnen til at et prosjekt blir helt feil. Du har vanskelig for å være rakrygget og ta på deg skylden, ettersom du er redd for at sjefen din skal miste respekt for deg. Husk at alle kan gjøre feil iblant, og at det er bedre å være ærlig.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en morsom tirsdag der du får sjansen til å skinne. Det er lenge siden du var midtpunktet for all oppmerksomheten. Selv om det føles ubehagelig at alle blikk er rettet mot deg, slapper du av etter en stund og da lyser din herlige personlighet igjennom.

Vannmannen 20/1-18/2

Du vurderer å fortelle en sjef at du er veldig misfornøyd med hans/hennes måte å være på, men samtidig er du redd for at kritikken din skal brukes mot deg. Dere to har ikke den fortrolige relasjonen som skal til for at dere skal kunne prate åpent med hverandre.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om å ta mange valg, noe som kan føles tøft for deg. Akkurat nå påvirkes du av Vektens ubesluttsomhet, og det gjør at ingen valg blir lette å ta, uansett hva de handler om. Bare en enkelt ting som hva slags lunsj du skal spise, kan skape angst inni deg akkurat nå.

Powered by Labrador CMS