Dagens Horoskop: Tirsdag 1. September

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen blir litt forvirrende. Det forventes at du har mange baller i luften samtidig, men akkurat nå har du litt problemer med å gjøre for mye samtidig. Du vil heller gjøre ferdig en arbeidsoppgave innen du tar tak i neste prosjekt.

Tyren 20/4-20/5

Idag bruker du dagen på noe du synes er kjempe kjedelig, men som må gjøres. Du får stor hjelp fra en kollega som er god på å peppe deg og få deg til å tenke positivt. I dag får du en hel del komplimenter for din arbeidsinnsats.

Tvillingene 21/5-20/6

Du får en positiv beskjed i dag, så ta deg tid til å feire litt. Uansett om du skjemmer bort deg selv ved å kjøpe noe nytt, går ut med venner eller unner deg litt godt til kvelden, er denne hendelsen verdt all oppmerksomheten.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes ulike måter å håndtere en konflikt på og du har ikke akkurat valgt den smidigste måten å finne ut av et problem på. Det handler om at du på en eller annen måte trodde at du kunne slippe unna en del av byrden, men det oppdager du fort at ikke er tilfellet.

Løven 23/7-22/8

Denne tirsdagen sjarmerer du en sjef eller kollega. Humor og intelligens er to bra våpen å ta i bruk når du vil imponere. Dagen handler både om en fysisk utfordring og om en oppgave som setter din evne til å løse problemer på prøve.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag prøver du å få et direkte svar fra sjefen din, men han/hun vil ikke gi deg det svaret du er ute etter. Her gjelder det å ha både tålmodighet og is i magen hvis du skal skal klare å fiske fram det du vil finne ut av.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å organisere og det er ikke alltid din beste side. Du er en person som liker en viss orden, bare det ikke blir for mye av det gode. Kvelden byr på en koselig og familie-opplevelse.

Skorpionen 23/10-21-11

Du drar på deg en hel del oppdrag i dag og innen arbeidsdagen er over, angrer du deg, men da er det for sent til å si nei. Du må øve deg på å sette grenser, selv om det gjelder jobb. Du verner for mye om din fritid til å jobbe hele tiden.

Skytten 22/11-21/12

Du trives bra med livet akkurat nå. Du har eliminert alt det negative rundt deg og hverdagen din flyter bra. Men husk at om du brukte manipulasjon for å få viljen din, kan det gi tilbakeslag. Kvelden blir sosial.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er en person med høye ambisjoner og i dag gjelder det å fokusere på de riktige tingene. Det blir en morsom og sosial dag der du begynner å etablere nye kontakter. Du pleier ikke ha lett for å slippe nye mennesker innpå deg, men disse personene sjarmerer deg fullstendig.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er litt tregt på jobb akkurat nå og det gjelder at du får i gang arbeidslysten ved hjelp av morsomme prosjekter og ved å forandre måten du jobber på. I løpet av kvelden får du høre et rykte som gjør deg litt overrasket, men samtidig glad.

Fiskene 19/2-20/3

Det finnes en oppgitthet i horoskopet ditt i dag. Du orker ikke helt ta tak i alle problemene rundt deg, men prøver heller å jobbe på og ignorere det som er problematisk. Du kan gjemme alle bekymringene dine under matta for en stund, men de kommer til å dukke opp igjen.

Powered by Labrador CMS