Dagens Horoskop: Tirsdag 1. Desember

Slik blir din tirsdag!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne tirsdagen prøver du å ikke lytte til en kollega som hele tiden kritiserer dine ideer. Han/hun mener ingenting ille med det, men må bare kommentere alt. Du er lei av å høre denne personens meninger om alt, men du har lært deg at det ikke lønner seg å si noe på det.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir morsom og variert. Du har mange bra tanker i dag, som bør videreformidles til sjefen din. Iblant holder du ideene dine for deg selv, men i dag skal du stole på magefølelsen din. Du har rett, og det kommer sjefen din til å innse.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne tirsdagen prøver du å skape skikkelig julestemning. Det er første desember, noe som markerer slutten på årets tristeste måned for din del. Nå er du lei all negativiteten, og du vil at positive ting skal skje rundt deg.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes et sinne i tegnet ditt i dag. En person har glemt deg litt, noe som får deg til å føle deg mindre viktig. Personen det gjelder betyr mye for deg, men du får en følelse av at du ikke betyr like mye for han/henne. Kvelden handler om en personlig utfordring.

Løven 23/7-22/8

Det blir en passe effektiv tirsdag der fokuset ligger på å rekke ting du ellers ikke pleier å få til. Tempoet på jobb har roet seg ned og det gir deg en god grunn til å ta igjen ting du har ligget etter med.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne tirsdagen prøver du å være positiv, selv om humøret ikke er på topp. Du holder sinnet og frustrasjonen inni deg, og viser en glad fasade utad. I løpet av dagen merker du at din positive holdning smitter over på både deg selv og omgivelsene rundt. Og innen dagen er omme, har du det så mye bedre med deg selv.

Vekten 23/9-22/10

Du blir overrasket over en kollegas omtanke i dag. Det har vært en tung periode og nå føler du at den er i ferd med å snu, noe som får deg til å føle deg så mye bedre. Din kollega har lagt merke til at du har vært litt nede, så det er derfor han/hun ønsker å vise deg litt ekstra omtanke.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en hel del å gjøre, men du må ikke glemme din egen helse oppi det hele. Horoskopet ditt viser at du kan ha en lettere forkjølelse eller mageproblemer, og da skal du ta vare på deg selv og ikke stresse. Ta det med ro og bli hjemme om du ikke føler deg så bra.

Skytten 22/11-21/12

Du har vanskelig for å akseptere at en venn ignorer dine råd. Selv om han/hun respekterer deg, så er det ikke sikkert at han/hun har samme meninger om ting som du har. Du må innse at det faktisk kan være slik at det er ulikhetene som gjør at dere klikker så bra.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne tirsdagen utfordres du til å tenke utenfor boksen. Det blir både morsomt og tøft å gå utenfor dine vante rutiner, men til slutt kommer det til å være verdt alt strevet. Kvelden handler om å bevise at du er best.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har vanskelig for å få kontroll akkurat nå. Du er veldig trøtt og mentalt sliten og har behov for en ferie, men det er ikke aktuelt akkurat nå. Istedet prøver du å trappe opp tempoet, men det går ikke så bra. Du burde lytte til din egen kropp.

Fiskene 19/2-20/3

Det finnes noe passivt over tegnet ditt i dag. Du gjør ting, men bare om noen ber deg om det, du tar ingen egne initiativ. En venn hører av seg og vil diskutere et privat problem. Det gjør deg både urolig og nysgjerrig på en og samme tid.

Powered by Labrador CMS