Dagens Horoskop: Søndag 9. Februar

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en interessant dag hvor du får mulighet for å teste ut nye ting. Du våger å være litt ubekvem og sette spørsmålstegn ved ting. Solen gir deg energi og vilje til å stikke seg litt ekstra ut. Kvelden handler om følelser.

Tyren 20/4-20/5

Du har mye å stri med denne søndagen, men du velger å gjøre én ting om gangen og ikke stresse ettersom du vet at det blir mer effektivt på den måten. Ettermiddagen blir koselig med fokus på familie. Du omgås de som står deg nærmest i dag.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen handler om å være modig og om å våge å stikke seg ut. Det blir en interessant og lærerik dag, hvor du utvikles mye i en retning som er litt annerledes. Du får bruk for den teatralske siden ved deg selv i dag.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen blir interessant og veldig givende. Du lærer deg mye denne søndagen, både når det kommer til livet og ting som har med jobb å gjøre. En gammel hjertesorg dukker opp igjen i dag. Du innser hvor mye du savner denne personen.

Løven 23/7-22/8

Det blir en ganske morsom og intensiv dag, hvor du prioriterer venner fremfor både familie og partner. Du utfordrer deg selv denne søndagen og du innser at du har godt av denne typen utfordringer, det får deg til å føle deg levende.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å resonere med en person som ofte velger å gjøre ting etter magefølelsen, heller enn å se det logiske i sine valg. Denne personen har alltid fulgt hjertet sitt, men i dag prøver du å få denne personen til å reagere litt mer på fornuft.

Vekten 23/9-22/10

Du blir sint når en venn påpeker feil ved en idé du har. Du vil egentlig ikke ha denne personens feedback, du er mer ute etter denne personens støtte. Vær tydelig mot vennen din, det er din reise og dine feil, det du trenger er sympati og forståelse, ikke gode råd.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å være utendørs og å oppleve verden. Nå når dagene begynner å bli lysere, kommer energien tilbake til deg og du føler at du er i stand til hva som helst. Det blir en herlig søndag som går i vårens tegn.

Skytten 22/11-21/12

Du er sint og skuffet på en venn for at han/hun har holdt noe hemmelig for deg. Selvsagt kan du forstå poenget med å ikke si noe til deg, samtidig synes du at denne personens har plikt som venn å fortelle deg om dette og ikke holde munn.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en koselig og sosial søndag. I dag slipper det presset du har kjent på den siste tiden. Du føler at du faktisk har bevist hvem du er og at du bør få en plass på toppen. I dag får du mye positiv feedback og en masse ros fra både venner og sjefer.

Vannmannen 20/1-18/2

Du kan være ganske treg iblant og i dag er en slik dag. Du er sen med det meste, og det er fordi du ikke kommer noen vei når du planlegger så dårlig. Kvelden blir morsom og koselig. Du føler at du har tatt en del riktige valg den siste tiden.

Fiskene 19/2-20/3

Det finnes mye som farer gjennom tankene dine i dag, men det begynner og slutter med en viss person. Det er noe hos denne personen som du ikke helt kan gi slipp på, selv om du ikke har noen kontakt med denne personen akkurat nå. Nyheter om denne personen får deg til å bli glad på hans/hennes vegne.

Powered by Labrador CMS