Dagens Horoskop: Søndag 6. Desember

Slik blir din søndag!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne søndagen prøver du å få til noe, som ikke blir helt som du hadde sett for deg. Til slutt blir det en bra dag, som byr på utfordringer men også på en følelse av at du klarer mer enn du tror. Kvelden handler om hjemmet.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen handler om å puste ut. Etter en lang uke får du endelig mulighet for å bare ta det med ro. Det finnes noen få gjøremål denne dagen, men ingenting som tar tid eller som egentlig er spesielt tøft.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne søndagen får du sjansen til å stille en slektning til veggs. Denne personens oppførsel har vært helt feil den siste tiden og nå vil du konfrontere han/hun med det. Kvelden handler om familien og om adventskos med levende lys og god mat.

Krepsen 21/6-22/7

Du må gjerne være litt mer forsiktig når du omgås med visse personer. Å utsette seg for unødvendige risikoer uten en gang å tenke over det. I løpet av ettermiddagen kan du gjøre veldig bra kupp, men gjør shoppingen online.

Løven 23/7-22/8

Det blir ikke helt som du hadde sett for deg og det er en del av livet. I dag mislykkes du i noe som fra begynnelsen av virket like lett som en barnelek. Ikke tenk så mye på det, alle kan ha dårlige dager og alle er ikke god på alt. Dette er helt enkelt ikke din greie.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om adventspyssel og pepperkakekos. Du prøver å skape en herlig julestemning hjemme slik at du kan komme deg unna alt som skjer i omverdenen. Kvelden handler om modige og gjennomtenkte valg.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en rolig og behagelig søndag uten noen konflikter, noe som får deg til å slappe av og nyte nuet. Det er lenge siden du hadde denne typen ro i livet ditt. I løpet av søndagen får du en uventet samtale fra en venn, som du kommer til å sette veldig pris på.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag bruker du gjerne dagen utendørs om været tillater det. Det er deilig for deg å få komme deg ut og det gir deg også en mulighet for å rense tankene dine litt. Kvelden handler om å be om unnskyldning til en venn som du har såret uten å vite om det.

Skytten 22/11-21/12

Du har masse varme og humor i horoskopet ditt og det hjelper deg med å holde humøret oppe, selv når du mottar kjedelige nyheter. I dag har du behov for å smelte inn alle inntrykk og ting du har fått høre. En venn blir en fantastisk støtte denne søndagen.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er helt ferdig denne søndagen og du passer på å hvile deg skikkelig. Du kombinerer gjerne hvilen med fysisk aktivitet, for det hjelper deg med å koble av. Om ettermiddagen får du herlige nyheter. Og på kvelden venter en overraskelse.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har vanskelig for å si nei til en venn som ber om hjelp. Du har egentlig ikke tid til dette akkurat nå, men samtidig vet du at vennen din hadde gjort det samme for deg om rollene ble byttet om. Kvelden blir annerledes, men morsom.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en interessant og utviklende søndag som handler om å bli ferdig med et vanskelig prosjekt. Dagen handler også om adventskos og familien. Det blir en uvanlig bra dag og en enda bedre kveld.

Powered by Labrador CMS