Dagens Horoskop: Søndag 31. Mars

Slik blir din siste dag i Mars.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne søndagen tenker du nytt. Du har innsett at du har vært for passiv når det gjelder en relasjon. Du har ikke aktivt jobbet for dere to og nå kjenner du at dere er på vei til å gli fra hverandre. Idag gjør du noe for å vise hvor mye du bryr deg.

Tyren 20/4-20/5

Dagen handler om å ta beslutninger. Du vil vise at du er klar for å ta mer ansvar, men da vil du også ha betalt for det både i penger og mer utdanning. Et ungt familiemedlem søker råd som har med kjærlighet og forhold å gjøre.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen idag gir deg mer erfaring på mange områder. Det er en ting du har villet gjøre lenge, men du har ikke helt våget å ta steget. Nå får du en knuff i riktig renting av en som er litt mer frampå enn hva du er.

Krepsen 21/6-22/7

Du er redd for å skremme en person slik at han/hun trekker seg unna. Vennen din har gang på gang vist at han/hun har vanskeligheter for nære relasjoner og det respekterer du, men iblant glemmer du hvor følsom denne personen er. Kvelden byr på mye latter og en hel del fornøyelser.

Løven 23/7-22/8

Du er ikke redd for å si ting rett fra hjertet og du blir overrasket over den reaksjonen du støter på. Du trodde ikke at det skulle bli så mange reaksjoner over beslutningen din. En nær venn er skuffet over deg ettersom han/hun trodde dere to hadde en enighet og nå bryter du med den.

Jomfruen 23/8-22/9

Du skal aldri undervurdere styrken over vårens følelser. Idag lar du deg rive med og du blir villere enn du pleier å være. Du nyter følelsen av å kunne si og gjøre som du vil uten at omgivelsene dine blir overrasket. Dagen handler om en utflukt og om nye inntrykk.

Vekten 23/9-22/10

Idag har du vanskelig for å definere hva du føler. Det pirrer i magen og du føler både en forventning og en uro over noe du skal gjøre. I løpet av dagen blir du med på et eventyr, et rart spørsmål og en herlig overraskelse.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra men ganske så hendelsesløs dag der du fokuserer på de små tingene og fremtiden. Du vil vise at du både kan planlegge, styre og få ting til å skje. I løpet av dagen får du høre et rykte.

Skytten 22/11-21/12

Du er litt sliten akkurat nå. Hva du enn gjør, så lykkes du ikke med å få det som du vil. Det er altfor mange viljer innblandet og du føler deg frustrert over at planene dine er vanskelige å sette til verks. På papiret ser alt så enkelt ut.

Steinbukken 22/12-19/1

Du vet ikke helt hva du skal fokusere på denne søndagen. Det er altfor mange tanker og følelser som sliter i deg. Du trodde du visste hva du ville, men nå er du ikke like sikker lenger. En venn hjelper deg gjerne, men da må du slippe denne personen inn i livet ditt igjen.

Vannmannen 20/1-18/2

Du føler at planene dine for dagen er vanskelige å få til. Ambisjonene dine er høye, men du orker ikke helt, så det blir ikke så mye gjort. I løpet av dagen får du en følelse av at du går glipp av noe vesentlig.

Fiskene 19/2-20/3

Du vet hva du skal gjøre for å irritere en person. Du er ekspert på å irritere denne personen ved hjelp av blikk og kommentarer. Idag vil du hevnes fordi du føler deg bortglemt og da tar du i bruk dine mest irriterende knep for å irritere en venn.

Powered by Labrador CMS