Dagens Horoskop Søndag 31. juli

Slik blir den siste dagen i juli!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne søndagen prøver du overtale en person til å endre mening. Du vil virkelig at denne personen skal tenke annerledes, men hverken overtalelse, irritasjon eller bønn hjelper. Det er bare akseptere at dette er en person som vet hva den vil.

Tyren 20/4-20/5

Du søker støtte i et familiemedlem i dag og litt uventet får du det. Denne personen pleier sjeldent være enig med deg i noe, men i dag støtter denne personen deg. For øvrig blir det en dag som passer best om du er utendørs. Nyt sommeren.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag får du mulighet for å teste noe som er unikt og morsomt, og du er ikke sen med å henge deg på. Tvillingene har en eventyrlig side som kommer frem når du har det bra og det har du akkurat nå.

Krepsen 21/6-22/7

Du vil gjerne teste grensene dine litt, men det innebærer at du må utvide horisonten din litt. Om du bare viser deler av deg selv, får du aldri maksimert dine kunnskaper. Det handler om mer enn kompetanse.

Løven 23/7-22/8

Søndagen blir en morsom dag som går fort. Du gjør mye denne dagen og det er ikke så lett for vennene dine å henge med i ditt rasende tempo. Om ettermiddagen får du høre nyheter om en venn som du ikke har sett på evigheter.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes få personer som kan måle seg med deg deg når det gjelder lojalitet og pålitelighet. Du fungerer som en klokke og er alltid på lass og sjeldent syk. Dette skaper fortrolighet både når det kommer til jobb og ditt sosiale liv, noe du merker i dag.

Vekten 23/9-22/10

Du forventer deg et resultat av en venn og du blir dypt skuffet når ting ikke går helt etter planen. Husk at du har ganske så høye krav til denne personen og at det kan være vanskelig å leve opp til de. Prøv å ha litt tålmodighet.

Skorpionen 23/10-21/11

Denne søndagen vil du bare ta det med ro. Du hater å stresse når du har fri. Du kan være aktiv, men da er det du som bestemmer hvor og når. I løpet av ettermiddagen passer det bra å være sosial med venner og slekt.

Skytten 22/11-21/12

Akkurat nå har du litt vanskeligheter for å ta egne initiativ. De som omgås med deg må finne seg i din passivitet. Dette er en overgående påvirkning, som kommer og går gjennom sommeren. Søndagen blir en dag der du henter inn deg selv litt igjen.

Steinbukken 22/12-19/1

Det finnes lite plass i timeplanen din akkurat nå, men du prøver å hente deg inn med mikropauser her og der. Det er du som har valgt å ha de sånn, være seg om det gjelder jobb eller privat. Det er noe du vil oppnå.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne søndagen er du i et strålende humør. Det finnes en herlig energi og en vilje til å ta tak i et prosjekt både jobbmessig og hjemme. Akkurat nå har vanskelig for å legge fra deg jobben, spesielt om du har mulighet for å jobbe hjemme.

Fiskene 19/2-20/3

Du innser at du er ute på tynn is, men du fortsetter allikevel. Mye handler om å stå på sitt, til tross for hva alle andre sier. Du skal ha for at du har troen på deg selv.

Powered by Labrador CMS