Dagens Horoskop: Søndag 30. juni

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du trosser et forbud idag og det får konsekvenser selv om de ikke er så alvorlige som du først hadde trodd de skulle være. Dagen byr på ulike aktiviteter som har med jobb og utvikling å gjøre, kanskje går du et kurs av noe slag.

Tyren 20/4-20/5

Idag gjelder det å fokusere på riktige ting for det er så lett å irritere seg over unødvendige detaljer og det kommer bare til å bli krevende for deg i lengden. I løpet av søndagen kommer du til å oppleve noe veldig unikt.

Tvillingene 21/5-20/6

Du finnes der for en venn når han/hun trenger deg og det kommer vennen din ikke til å glemme. Vennen din er en person som har mye i livet sitt som er verdt å kjempe for, men akkurat nå ser vennen din bare de negative tingene og ikke det som faktisk er bra.

Krepsen 21/6-22/7

Du er litt rastløs idag. Ting har ikke helt blitt som du trodde at de skulle bli og derfor føler du deg urolig. Egentlig burde du nyte livet her og nå, men som sagt så har du litt vanskelig for å være helt fornøyd.

Løven 23/7-22/8

Dagen blir ganske hverdagslig for din del, det skjer ikke så mye som du vil at det skal. I løpet av dagen får du en unik mulighet for å åpne deg opp for en venn, spørsmålet er bare om du våger å gå rett på sak.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er litt forvirret denne søndagen. Noen oppgaver du har viser seg å ikke stemme og nå funderer du på hvordan det har blitt sånn her. Det handler kanskje om at du ikke helt lytter selv om du burde være oppmerksom. Tankene dine har en tendens til å vandre i vei.

Vekten 23/9-22/10

Å vise så sterke følelser som du gjør akkurat nå kan være forløsende. Det er deilig å få utløp for følelsene sine, uansett om man er opprørt, lykkelig eller forbanna. I løpet av dagen får du en oppgave du må løse.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har planer idag, men du velger å ikke gjøre noe som helst. Du har behov for en dag hvor det ikke skjer noe, slik at du får tid til å ta deg av hjemmet. En gladnyhet får deg til å fundere over sommeren.

Skytten 22/11-21/12

Du har det ganske bra, selv om det går litt opp og ned akkurat nå. Du savner noen som er borte mer enn du var klar over og derfor sørger du for at dere har tett kontakt. Ettermiddagen bruker du på familie og slekt.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en himmelsk skjønn søndag hvor du slapper av og lever i nuet. Dagen tilbringer du med venner, familie og personer du bryr deg om. Kvelden bruker du på å spise masse god mat.

Vannmannen 20/1-18/2

Du prøver å ta det med ro, men akkurat idag har du litt vanskelig for å slappe av og komme til ro. Du føler deg litt rastløs og irritert uten at du helt vet hvorfor. I løpet av ettermiddagen forandres humøret ditt og du blir mer harmonisk.

Fiskene 19/2-20/3

Du har veldige humørsvingninger akkurat nå, men idag er en uvanlig bra dag hvor du fokuserer på ting som betyr mye for deg. Du er gjerne med familien idag. Ettermiddagen og kvelden bruker du på å prøve å finne ut av en misforståelse.

Powered by Labrador CMS