Dagens Horoskop: Søndag 30. August

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Søndagen byr på en herlig temperamentsfull konflikt mellom deg og et familiemedlem. Dere pleier være uenige, men så uenige som dette, har dere ikke vært på lenge. Kvelden handler om nye initiativ og viljen til å sette en strek over det som har vært.

Tyren 20/4-20/5

Denne søndagen er du utrolig trøtt og du har virkelig behov for å hvile og ikke gjøre noe som helst. Dessverre er det altfor mye du må gjøre i dag, så det finnes ingen mulighet for deg å låse deg inne med godis og Netflix.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen blir koselig og ganske hendelsesløs, noe som passer deg utmerket. Du orker ikke helt stresse denne dagen. Etter en periode med høye krav både privat og på jobb, er det deilig å bare kunne ta det med ro.

Krepsen 21/6-22/7

Du er i et strålende humør denne søndagen og du tilbringer gjerne dagen med familie. Det blir en dag som byr på hjemmekos og masse god mat. I løpet av dagen gjør du et viktig valg. Dette er ikke noe du kan ta tilbake, så vær sikker på at du velger riktig.

Løven 23/7-22/8

Søndagen byr på en hel del utendørsaktiviteter. Som Løve gjelder det å holde hjula i gang, gjerne i form av en fysisk hobby eller sporty aktivitet av noe slag. I løpet av ettermiddagen mottar du en høyst uventet, men meget velkommen samtale.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en bra, men litt livlig søndag. Selv om du hadde hatt behov for å slappe av litt i dag. Et familiemedlem har gitt deg et ultimatum, og nå krever han/hun svar fra deg.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en underlig og litt annerledes søndag. Fokuset ligger på fremtiden og på muligheten for å gjøre forandringer. Du må begynne å ta tak i livet ditt og legge opp en fremtidsplan. Det finnes en venn som mer enn gjerne hjelper deg med å ordne opp i ting i livet ditt.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir morsom og harmonisk. Om været samarbeider, er du gjerne utendørs større deler av dagen. Du synes det er gøy å oppdage nye miljøer uansett om det er i naturen eller i byen. Om kvelden venter en gladelig beskjed.

Skytten 22/11-21/12

Du lar ikke stygge blikk eller andre tegn få ødelegge for deg i dag. Du vil si hva du har på hjertet og du tenker ikker stoppe før du har hevet stemmen din og sagt hva du har å si. Uansett om dette er riktig tidspunkt eller ei, har du behov for å lette på samvittigheten din.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne søndagen stresser du fra et sted til et annet. Du har mye du vil rekke og veldig liten tid mellom hver aktivitet. I løpet av kvelden tar du igjen litt jobb, som du ikke har rukket å bli ferdig med. En samtale fra en venn vekker sterke følelser i deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er forberedt på å gjøre hva som helst for å holde drømmen din ved like. Du begynner å ane muligheten for å nå målet ditt, men da kreves det at hele familien samarbeider. I løpet av kvelden har du mulighet for å be en slektning om unnskyldning for at du har vært så dårlig på å holde kontakten.

Fiskene 19/2-20/3

Du er sta og det lønner seg i dag. Alt hardt slit som du har lagt ned den siste tiden, er i ferd med å betale seg tilbake og du kan lene deg tilbake og nyte fruktene av ditt harde arbeide. Kvelden handler om å ta et valg.

Powered by Labrador CMS