Dagens Horoskop: Søndag 3. Mai

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du blir litt glad når du hører at en venn har driti seg skikkelig ut. Du vet at det ikke er spesielt koselig å tenke sånn, men han/hun har lagt beslag på noe som du veldig gjerne vil ha og det er derfor du blir litt glad når han/hun mislykkes.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen handler om å finne ut av et problem. Det er egentlig ikke ditt problem, men du hjelper en venn eller slektning med å komme ut av en knipe. For øvrig blir det en ganske så rolig og behagelig dag.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har en tendens til å ta rykter for sannhet akkurat nå og det gjør at du tror på mange ulike ting som hverken er bekreftet eller korrekt. Du burde være litt mer kildekritisk. I løpet av søndagen har du deadline på et prosjekt.

Krepsen 21/6-22/7

Du vil virkelig være der for en venn som har behov for noen å prate med. Dette er en sjanse for dere å komme dere nærmere hverandre på, etter at dere har glidd fra hverandre over lengre tid. Ved å være en god støtte for vennen din, kommer du til å merke at du og din venn kommer til komme hverandre nærmere igjen.

Løven 23/7-22/8

Du har driti deg skikkelig ut og nå vet du ikke hvordan du skal ta deg ut av denne knipen. Svelg stoltheten din og be om unnskyldning. Du har oppført deg ille og det er ikke noe vits i å sope problemet under matta. Husk at en unnskyldning ansikt til ansikt er det beste!

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir ikke som du hadde tenkt deg i dag. Du har hatt så mye å stri med at du har startet på flere prosjekter samtidig, noe som har resultert i at du har jobbel veldig lite effektivt. I løpet av ettermiddagen får du en genial idé.

Vekten 23/9-22/10

Dagen i dag blir bra, selv om du har mye å gjøre. Du har behov for å hvile deg litt og tenke på noe annet enn dine egne problemer. I løpet av søndagen får du gode nyheter fra en venn som gir deg håp i forbindelse med sommeren.

Skorpionen 23/10-21-11

Søndagen handler om å oppdage ditt nærmiljø. Kanskje bruker du dagen på noe kreativt som å male eller ta bilder. Skorpionen er veldig kunstnerlig anlagt og har godt av å få uttrykk for denne siden av sin personlighet i ny og ne.

Skytten 22/11-21/12

Du er irritert på en venn for at han/hun ikke reagerer like mye på din omtenksomhet som du hadde håpet på. Du har lyst til å fikse opp i deres relasjon, men det er ikke like lett. Kanskje det er bra at du tar litt initiativ, ettersom det var du som dro deg unna fra begynnelsen av.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en merkelig dag, som kan ta mange ulike retninger. Du har hatt en merkelig helg bak deg, full av sterke opplevelser. Du pleier ikke ha lett for å tilgi noen som har såret deg, men er unnskyldningen din bra nok og mener virkelig personen det han/hun sier, så pleier du sjeldent være langsint.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes en ro over denne dagen som passer deg bra. Etter å ha hatt veldig mye å gjøre på jobb, er det deilig å kunne småpusle hjemme uten å føle seg stresset. Kvelden handler om å planlegge fremtiden.

Fiskene 19/2-20/3

Du blir litt såret over at vennen din er opptatt av et annet problem enn deres. Du synes dere burde finne ut av ting dere imellom, men han/hun er for opptatt av å frotse i den seneste sladderen, så du drar deg unna.

Powered by Labrador CMS