Dagens Horoskop: Søndag 29. September

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å snakke med en slektning som har vanskelig for å forstå hva du tenker. Han/hun ser bare ting fra sitt eget perspektiv og har vanskelig for å sette seg inn i dine følelser. Kvelden handler om å vise respekt for en venn som sørger over noe.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en stille og rolig dag hvor det ikke skjer så mye, og du sørger for å komme i kapp med ting som har med hjemmet å gjøre. På ettermiddagen hjelper du en venn eller slektning med noe.

Tvillingene 21/5-20/6

Du lurer på om du skal bli glad eller sint på en venn for det han/hun overrasker deg med i dag. Selv om det er omtenksomt og søtt å bruke så mye tid på å planlegge noe for din skyld, vet jo vennen din at du ikke liker overraskelser.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes ingen du kan prate følelser med. Det du føler er ekte og sterkt, og det gjør deg nærmest redd. Du føler deg ikke i stand til å håndtere denne typen følelser, spesielt når du ikke vet om de kan besvares.

Løven 23/7-22/8

Du har mye å tenke på akkurat nå, men det er ikke alt du kan påvirke. Det handler mer om å tenke langt frem i tid. Du trives bra med livet ditt akkurat nå, men visse ting er ikke holdbart i lengden og krever en forandring innen de nærmeste månedene.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er skeptisk til et rykte du får høre i dag, som faktisk viser seg å være sant. Det handler om en person som har gått langt for å komme dit den er i dag og du kan se en rekke likheter med ditt eget liv. Dette gir deg motivasjonen du trenger for å planlegge den kommende høsten.

Vekten 23/9-22/10

Du føler deg usikker på en viss situasjon og dette gjør deg blyg i din væremåte. Dette er sjeldent følelse for, som vanligvis pleier å føle deg tvert om. I løpet av ettermiddagen får du høre en hemmelighet.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag må du vise et familiemedlem at du støtter denne personen, selv om veien han/hun velger fremover kommer til å bli tøff. Du vet at denne personen er en fighter som kan lykkes med det meste.

Skytten 22/11-21/12

Dagen byr på morsomme aktiviteter og en hel del latter. Det blir en bra dag hvor du får mye oppmerksomhet og det trives du med. Kvelden handler om kjærlighet og om å ta avstand fra en handling du ikke kan stå bak.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en rolig søndag som handler om å utvikle seg selv og lære seg nye ting. Du har det gøy samtidig som du føler at du faktisk gjør noe nyttig. På ettermiddagen velger du å skjemme bort deg selv litt ekstra.

Vannmannen 20/1-18/2

Du innser at en venn er i ferd med å gå for langt, men du vet ikke hvordan du kan stoppe han/hun fra å gjøre det. Du vet at denne personen er veldig impulsiv og ofte tenker ut i fra følelser heller enn å lytte til fornuften.

Fiskene 19/2-20/3

Du er i et strålende humør denne søndagen. Du slipper å omgås med venner og kan kose deg med en hobby du ikke har hatt tid til den siste tiden. Kvelden handler om å søke kontakt hos noen.

Powered by Labrador CMS