Dagens Horoskop: Søndag 27. September

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne søndagen må du lære deg å si nei til en venn, selv om det er vanskelig. Han/hun kan være veldig manipulativ, spesielt når det kommer til deg. Du må helt enkelt akseptere at han/hun ofte spiller på din dårlige samvittighet.

Tyren 20/4-20/5

Denne søndagen har du en del å gjøre, men du jobber bra og ser ut til å få litt hvile mellom slagene. I løpet av dagen møter du flere personer som har en del morsom sladder å by på. Kvelden handler om familien og om et familiemedlems framgang.

Tvillingene 21/5-20/6

Du utfordrer deg selv på tusen ulike områder, noe som er veldig bra. Ved å ikke stagnere og falle inn i hverdagslige gjøremål, holder du deg levende selv når høsten kommer smygende. Dette er ikke din beste årstid, men du lykkes allikevel med å holde humøret oppe.

Krepsen 21/6-22/7

Du føler deg fremdeles ikke helt i form, så ta det med ro. Dette er en bra dag å gjøre late ting som å lese en god bok, se på serier eller bare sove ut. Du har lagt en tøff uke bak deg, og du vet at det venter en enda tøffere uke, så pass på å hvile deg.

Løven 23/7-22/8

Du er mentalt ferdig, men samtidig er du for rastløs til å bare ta det med ro. Du vil at det skal skje ting rundt deg og du vil at det skal bli litt drama igjen. I sommer var det mye av den varen, men akkurat nå er det rolig på de fleste hold i livet ditt.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har en del å si til en venn i dag. Det er bedre om du prater fritt og rett fra hjertet, enn om du prøver å pakke inn meningene dine. Du er en snill person som hverken liker konflikter eller å såre mennesker, men i dag er det bra å være så ærlig som overhodet mulig for å unngå misforståelser.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en harmonisk og ganske hendelseløs søndag. Mye handler om deg selv og du har tanker om fremtiden. I løpet av ettermiddagen får du nyheter du vil dele med noen, men du er usikker på om du skal si noe ettersom disse nyhetene ikke er offisielle enda.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir koselig og du ser ut til å tilbringe deler av dagen utendørs. Du tar vare på de siste sommerdagene og nyer livet. Dagen i dag handler om uvanlige møter med mennesker som inspirerer og vekker tanker i deg.

Skytten 22/11-21/12

Du er uenig med en person som har gått for langt. Du har hatt en vanvittig tålmodighet med denne personen, men den siste tiden har denne personen virkelig tøyd grensene for hva som er akseptabelt venner imellom. Det er på tide at du sier ifra.

Steinbukken 22/12-19/1

Søndagen byr på både fysiske utfordringer og på en reise av noe slag. Det blir en inspirerende og morsom søndag der du lærer deg å vise akkurat hvor tøft konkurransemenneske du kan være. Kvelden handler om en personlig framgang.

Vannmannen 20/1-18/2

Du synes du har knapt med tid, men om du bare stopper opp og tenker, kommer du til å innse at det ikke er så ille. Du har kommet langt de siste månedene og du er nesten framme ved mål nå. Kvelden handler om familien og om noen skikkelig morsomme nyheter.

Fiskene 19/2-20/3

Du har kommet dit du vil, men merkelig nok føler du deg allikevel ikke helt fornøyd. Du hadde håpet på en indre tilfredstillelse når målet ditt endelig var nådd, men den uteblir. Istedet føler du deg litt snurt for noe, uten at du helt vet hva du har gått glipp av.

Powered by Labrador CMS