Dagens Horoskop: Søndag 26. Januar

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag tar du tak i mindre oppgaver og prøver å strukturere hverdagen din litt bedre. Du føler et plutselig behov for å få orden på den fysiske verden og på det mentale planet. Det blir en litt tidlig vårrengjøring på deg i dag.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen blir veldig rolig. Etter en ganske så intensiv helg, har du behov for å hente deg inn litt. Du trenger å puste ut og bare ta det med ro. Kvelden handler om å kose seg med familien, spise godteri og bare være sammen. Det er sjeldent du lykkes med å samle alle på en gang.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er veldig harmonisk i dag, så nyt denne søndagen. Dagen er perfekt til å tilbringe utendørs, ettersom lyset og den friske luften gjør deg godt. I dag hører du litt sladder om en venn, prøv å ignorere det, det er bare løgn.

Krepsen 21/6-22/7

I dag hører du av deg til en venn med et spørsmål. Det handler om noe personlig og det kan være litt tøft å få fram det du vil. Krepsen er veldig følsom og kan iblant få vanskelig for å uttrykke seg med ord. Du gjemmer deg gjerne bak en glatt fasade.

Løven 23/7-22/8

Du blir irritert på en venn som lover en ting, men som sjeldent gjør det. Dette er ikke første gang denne personen oppfører seg på denne måten, og du føler deg like skuffet hver gang. Det handler om at denne personen ikke er bekvem med fremmede eller å omgås i større grupper.

Jomfruen 23/8-22/9

Du setter spørsmålstegn ved noe du har hørt i dag og en venn blir litt satt ut over at du ikke tror på han/henne. Dette er ikke første gangen denne personen lyver, så det er kanskje ikke så rart at du blir en smule mistenksom.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes ting du må gjøre, også finnes det ting du vil gjøre. I dag velger du utelukkende å gjøre det sistnevnte. Du orker ikke helt ta tak i alle gjøremål, og gidder bare gjøre det du føler for i dag. Kvelden handler om en venns behov for oppmerksomhet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir veldig nysgjerrig på en venn som hinter til en hemmelighet, uten å si noe mer. Du vet at du kan presse vennen din til å si det, samtidig får du dårlig samvittighet om du utnytter din venns svakhet for sladder.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir bra, selv om det ikke skjer så mye. Du er veldig trøtt akkurat nå, og har vanskelig for å si noen ting. Du tilbringer helst dagen din hjemme. Er du singel, så blir det mye egentid på deg akkurat nå. Du har behov for litt ekstra energi akkurat nå.

Steinbukken 22/12-19/1

Søndagen handler om å fokusere på et visst mål. Du har innsett at det kommer til å kreve mer av deg, samtidig som du er forberedt på å satse ettersom gevinsten er så stor. Kvelden handler om en venn som vil prate med deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Du hjelper en venn eller en slektning med å fokusere på de riktige tingene, men i blant føles det som om du jobber i motvind. Vennen din er ikke spesielt samarbeidsvillig, og forstår ikke hva som er best for han/henne. Det blir din oppgave å vise hvor landet står!

Fiskene 19/2-20/3

Denne søndagen tar du tak i et problem som du har utsatt altfor lenge. Du vet at du ikke er helt lykkelig og det er på tide å gjøre noe med denne situasjonen. Prat med den det gjelder, og prøv å finne ut av problemet.

Powered by Labrador CMS