horoskop

Dagens horoskop: Søndag 25. desember

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av søndagen kan det bli ganske mye. Det virker som du beveger deg mye i dag. Det kan være en julefeiring eller en familiefest. For single Værer er dette en god dag for å gå ut og møte nye, interessante mennesker. Kvelden blir likevel morsom, men litt for sen.

Tyren 20/4-20/5

Første juledag handler om en annen type feiring. Det kan bli en liten julaften, men det kan også være utendørsaktiviteter og vintermoro. Det blir en god dag med høy hyggefaktor. I dag begynner du å tenke litt på vårens aktiviteter, det er en endring du ønsker å gjøre.

Tvillingene 21/5-6/20

Denne dagen blir livlig og sosial. Enten du henger med venner eller koser deg med familien handler dagen i stor grad om restitusjon etter en hard desember og om å nyte livet. Noe ganske kontroversiell sladder når dine ører i dag.

Krepsen 21/6-22/7

Du er litt usikker på hvordan du skal gå frem i et bestemt forhold. Du vil kanskje ha mer enn vennen din, og det skremmer deg. Husk at det kan være verdt å ta sjansen, du har alt å vinne og svært lite å tape slik situasjonen er akkurat nå. Vær modig.

Løven 23/7-22/8

I dag undersøker du en mulighet til å bytte jobb, kanskje begynne å studere eller andre endringer du har tenkt på. Selv om du egentlig ikke har bestemt deg, vil du vite hvilke alternativer du har. Kvelden handler om vennskap.

Jomfruen 23/8-9/22

I dag prøver du å være litt mer aktiv. Det har vært en lang tid med passivitet, hovedsakelig hjemme og du vil endre det. Dette kan bety å tegne en avtale på et treningsstudio, starte opp en ny, litt mer fysisk hobby eller bare sørge for å komme seg utendørs og bevege deg litt mer.

Vekten 23/9-22/10

Du føler deg litt forvirret i dag. Du har mottatt informasjon som utgjør at du ser situasjonen i et helt nytt lys. Plutselig begynner du å forstå hvorfor en person har handlet slik de har gjort. Det er både lettere å tilgi og å gå videre når du vet årsaken bak det som skjedde.

Skorpionen 23/10-21/11

Du leter etter informasjon, men noen mennesker er ganske restriktive med å dele av det de vet. Du blir irritert over at du ikke kommer videre med denne saken, samtidig kan du forstå interessekonflikten som kan oppstå.

Skytten 22/11-21/12

Du ser ingen mulighet for å trekke deg ut av noe du har lovet å gjøre. Selv om du befinner deg i en helt ny situasjon, skjønner du at vennen din forventer at dette løftet oppfylles til punkt og prikke. Noen ganger er du litt rask til å love ting.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler hovedsakelig om familien, om å kose seg og om mye god mat. Julen betyr kanskje mer for Steinbukken enn for mange andre tegn og det avhenger av din forkjærlighet for tradisjon. Du føler deg trygg og har det bra når ting gjentar seg år etter år.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag er det hovedsakelig familien som gjelder, men du prøver også å ta igjen tid med en venn som du ikke har sett på lenge. Du er for tiden på forskjellige steder i livet, og da kan det kan være vanskelig å møtes så ofte som du ønsker. Kvelden handler om en hemmelighet.

Fiskene 19/2-20/3

Du overrasker en venn i dag og det blir satt stor pris på. Din varme og kjærlighet gjenspeiles i alt du gjør denne søndagen. Kvelden handler om hvile. Du føler deg ikke hundre prosent bra og da bør du lytte til kroppen din.

Powered by Labrador CMS