Dagens Horoskop: Søndag 24. Februar

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det finnes grenser for hvor mye en person kan sladre uten at du reagerer og idag er grensen nådd for deg. Du har en bekjent som benytter en hver anledning til å snakke ille om andre mennesker som ikke er tilstede. Idag sier du ifra om at du ikke orker mer av den negative energien.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen blir ganske harmonisk. Uansett om du jobber eller har fri, så ligger fokuset på det som skjer her og nå. Du unngår å se på klokken og fokuserer på det du gjør idag. Har du mulighet og om været er på din side, så tilbringer du gjerne dagen utendørs.

Tvillingene 21/5-20/6

I løpet av søndagen passer du på å hvile deg ordentlig. Det er intensive uker som ligger foran deg og du trenger all den ekstra energien du kan få. Du får interessante nyheter fra en venn idag. Kvelden handler om en fysisk aktivitet som en sport av noe slag.

Krepsen 21/6-22/7

Du har fullt opp denne søndagen og det liker du. Du har ikke tid til å hvile eller engang slappe av. I løpet av dagen prøver du å få kontakt med en venn som ikke kan eller vil svare. Du vil helst tro at denne personen ikke kan.

Løven 23/7-22/8

Denne dagen handler om utendørsaktiviteter. Du synes det er deilig å komme seg ut og røre litt på seg. For deg er det viktig å bryte ut fra hverdagen og bruke noen timer på en hobby eller en utendørsaktivitet. Kvelden handler om ærlighet.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er inne i en periode hvor du er litt rastløs. Selv om du har mulighet for å ikke gjøre noe denne søndagen, kommer du til å være aktiv bare fordi du har behov for å gjøre noe. En venn henger gjerne med deg, uansett om det handler om å løpe en tur i skogen eller dra på kafé i byen.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å balansere ulike interesser. Familien din ser ut til å være veldig sterk i sine meninger og det blir fort konflikter når dere skal bestemme dere for ting som ferier, aktiviteter eller hvor man skal spise lunsj. Som flaks er har du for vane å løse denne typen konflikter innen de eskalerer helt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du holder deg unna en person som gjerne vil treffe deg, men som du synes tar for mye energi akkurat nå. Han/hun har krysset en grense for hva som passer seg for din smak. For øvrig blir det en rolig og deilig søndag.

Skytten 22/11-21/12

Du er i godt humør denne søndagen. Du har planer om å treffe en venn og sammen skal dere bruke dagen på en av dine favorittaktiviteter. Det blir en deilig dag der du får tid til å nyte i still og ro. Kvelden handler om å si sannheten.

Steinbukken 22/12-19/1

Det finnes en stahet over tegnet ditt akkurat nå. Du setter deg mål denne søndagen og du legger opp en taktikk for hvordan du skal jobbe akkurat nå. I løpet av dagen får du verdifulle tips og en del mentale øvelser å ta med deg hjem.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er veldig kreativ denne søndagen. Du passer på å fikse ting du ikke rekker ellers. Denne søndagen handler også om å gjøre noe for noen andre. Når du vil kan du være veldig omtenksom.

Fiskene 19/2-20/3

Du er fremdeles ganske passiv. Det finnes ikke så mye energi i tegnet ditt akkurat nå. Du svarer på telefoner og skriver med venner, men det er så langt du orker å strekke deg når det kommer til sosiale anstrengelser idag.

Powered by Labrador CMS