Dagens Horoskop: Søndag 23. August

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det finnes en bra anledning til å si ja til et forslag i dag, så tvil ikke. Du har en del planer, men ingenting som er hogget i sten. Dette er en unik sjanse, som kanskje ikke kommer igjen med det første.

Tyren 20/4-20/5

I løpet av søndagen prøver du å sortere opp i en rekke tanker som farer rundt i hodet på deg. Egentlig handler det først og fremst om jobb, men også en del private ting. Utad blir det en ganske rolig og harmonisk dag, men innad rører det seg en del følelser.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag blir du sint og skuffet over en person som stadig ser ut til å bryte løftene sine. Du har fått erfare at han/hun ikke er til å stole på, men du trodde at denne personen hadde blitt bedre. I dag blir du nok en gang skuffet når han/hun ikke dukker opp eller avlyser en avtale.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen blir ganske ineffektiv. Du er trøtt etter lørdagen og du orker ikke helt å finne på noe. I dag vurderer du å ta kontakt med en viss person, men du er redd for hva han/hun kommer til å si, så du holder deg unna en stund til.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å være aktiv. Du ser virkelig ut til å holde i gang med en idrett eller noe annet gøy. I løpet av dagen får du høre sladder som bekymrer deg. Dette er en alvorlig konflikt som kan eskalere enda mer om ingenting blir gjort.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen blir ganske rolig. Du tar gjerne en gåtur eller tilbringer noen timer utendørs. I løpet av dagen får du mulighet for å legge en plan for høsten. Du har ideer, men enn så lenge er de på planleggingsstadiet.

Vekten 23/9-22/10

Du har en tendens til å ta deg av det meste akkurat nå. Selv om noe er tenkt som feedback for å hjelpe deg, blir du litt forulempet av all kritikken. I løpet av dagen får du et ultimatum som du overveier.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir veldig vellykket og du nyter den siste sommervarmen. Du vil virkelig passe på å være utendørs så mye som mulig nå når været er med deg. Kvelden byr på en del utfordringer og en hel del morsomme opplevelser.

Skytten 22/11-21/12

Denne søndagen prøver du å rekke en del småprosjekter, men det går ikke så bra som du hadde håpet på, fordi du er så umotivert. Du har behov for å peppe deg selv skikkelig for å komme i gang. Kvelden blir underholdende og veldig overraskende.

Steinbukken 22/12-19/1

Du tenker mye over et dilemma du har, men hvordan du enn vrir og vender på problemet, så kan du ikke fine en soleklar løsning. Egentlig handler det om at du burde ta tyren ved hornen og finne ut av en konflikt, men du vet ikke helt om du er moden nok til det enda.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å være aktiv og om å prestere. Det blir en morsom og intensiv dag der du får mye gjort. Du jobber best om det er litt mer behagelig utendørstemperatur. Kvelden blir tidlig fordi du er så trøtt.

Fiskene 19/2-20/3

Denne søndagen prøver du å be en venn om unnskyldning, men det blir feil. Det som skulle vært en forklaring, ligner mer på et forsvar av hvorfor du har reagert som du har gjort og det irriterer bare den det gjelder enda mer. Det beste er om du uttrykker deg mer forsiktig.

Powered by Labrador CMS