Dagens Horoskop: Søndag 22. September

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har en del ting å gjøre i dag, så det gjelder å rekke alt du har planlagt, ellers kommer du til å ligge etter. I blant er du ute i siste minutt og det er tilfellet i dag. Du ødelegger bare for deg selv ved å ikke gi deg selv en ærlig sjanse ved å planlegge bedre.

Tyren 20/4-20/5

Du har vanskelig for å forstå hvorfor visse personer reagerer som de gjør. Du har støtt på en del vanskelige personligheter opp igjennom, men få slår din tidligere arbeidsgiver som du møter på i dag. Det blir kanskje ikke et kjærkomment møte, men det får deg til å innse hvor bra du har det akkurat nå.

Tvillingene 21/5-20/6

Du prøver å løse en konflikt mellom to venner, men det går ikke så bra som du hadde håpet på. Den ene er for sta og den andre er for stolt til å innrømme sine egne feil. La de takle sine egne problemer og gjør heller noe gøy ut av søndagen.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes en mulighet for å få testet ut en ny idé i dag, men da er det en del ting som må klaffe. Mye avhenger av om en venn har tid til å treffes. Dere har ikke sett hverandre på lenge fordi begge har vært så opptatt.

Løven 23/7-22/8

Du er konfliktsky og det er ikke likt en løve å være. Som oftest er du den som brøler høyest og som ikke er redd for å si hva du mener og tenker om ting. Kvelden byr på en del variasjon og morsomme øyeblikk.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag finnes det en risiko for at du gjør litt spontan shopping. Du vil skjemme bort deg selv litt og som Jomfru gjør du det ved å unne deg materielle ting. Så lenge du har kontroll over utgiftene dine og ikke bruker for mye, kan du med god samvittighet unne deg noe i dag.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes en ro over denne søndagen. Du har få eller ingen aktiviteter planlagt, så du kan unne deg selv å ha helt fri. I løpet av dagen får du mulighet til å omgås litt med en slektning du treffer altfor sjeldent for tiden.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finnes få ting som gjør deg mer glad enn når en venn gir deg berømmelse for din kreativitet og ditt kunstnerlige øye. Du elsker å utvikle egne ideer og dele med deg av hvordan du opplever verden. Kvelden blir hendelsesrik.

Skytten 22/11-21/12

Du tar et steg tilbake når en venn blir sint og går til angrep. På sett og vis vet du at vennen din har rett, du har ikke oppført deg helt bra den siste tiden, men du synes at vennen din kunne hatt litt mer forståelse for den situasjonen du befinner deg i, og den forandringen du går igjennom akkurat nå.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir en kombinasjon av å være passiv og aktiv. Du har en del ting å gjøre i dag, men du vet at det er viktig for konsentrasjonen å avbryte med litt fysisk aktivitet, så du passer på å få en god dose av begge deler.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en del å gjøre denne søndagen. Du har lovet å hjelpe til med et prosjekt, men du har også egne planer. I løpet av dagen tar du tak i visse ting som har med høsten å gjøre. Kvelden handler om familie og om å være med de du elsker.

Fiskene 19/2-20/3

Denne søndagen passer du på å være aktiv enten ved å titte på eller delta på en sport av noe slag. Det blir en herlig dag hvor du velger og ikke tenke så mye, hverken over fremtiden eller over det som har vært.

Powered by Labrador CMS