Dagens Horoskop: Søndag 22. Desember

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag blir du altfor opptatt av å skape den rette stemningen. Du glemmer noen ganger at julen handler om å være med dine nære og kjære og mindre om all maten og gavene du fremdeles ikke har handlet inn. Ro deg ned, kjøp den maten du trenger og spør om hjelp.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir koselig men intensiv, du vil rekke mange ulike prosjekter og du er også involvert i ting som du egentlig ikke hadde planer om å være med på. Det blir en koselig søndag, hvor du begynner å kjenne på julestemningen for alvor.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen handler om å trosse logikken og å følge hjertet. Din intuisjon er sterk akkurat nå, takket være Månens plassering, hjelper magefølelsen deg mår ikke fornuften hjelper deg når ikke fornuften rår. I dag havner du i en situasjon hvor du må våge å stole på magefølelsen.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen blir morsom, men litt stressende. Du har mye du skal rekke innen jul og det ser ut til at du må jobbe en del, så det blir ikke så mye tid til overs. I dag finner du den perfekte julegaven til en venn. Dette er en gave som viser hvor mye denne personen betyr for deg.

Løven 23/7-22/8

Dagen blir veldig rolig og behagelig. Du fokuserer på å gjøre ting du vil og prøver å gi blaffen i alle kravene rundt deg. Du er bra på å prioritere på en slik måte at du ikke blir oppjaget eller stresset tross helg, jul og masse konflikter i familien.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er en ganske rasjonell person som virkelig liker orden, men når det er jul så forsvinner dine rasjonelle sider og du frotser i alt fra julemat til gaveinnpakning. Du fyller hjemmet med duften av pepperkaker og andre deilige lukter som gir deg den rette julestemningen.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å gi slipp på en person du har glidd fra, men som du allikevel klarer å klamre deg fast til. Dere har aldri vært bra for hverandre. Når dere omgås, skapes det konflikter og negativ energi, men du er ikke helt villig til å gi slipp.

Skorpionen 23/10-21-11

Søndagen handler om gløggmingel og adventskos. Det blir en herlig og inspirerende søndag hvor familien og julen er i fokus. Denne dagen er som skapt for å bake pepperkaker og gjøre alt som skal til for at det blir klart til jul. Kvelden handler om noen du bryr deg veldig mye om.

Skytten 22/11-21/12

Du er litt urolig for en venn du ikke har hørt fra på en stund. Denne personen har en tendens til å bli veldig innadvent til tider og nå når dere er så langt unna hverandre, er du redd for at han/hun skal begynne å gruble over livet og alt annet som bekymrer denne personen.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen i dag handler om to ting. Familien og en viktig hobby eller sport du har. Det blir en dag som byr på spenning, glede, nyheter og en masse julekos. I dag får du høre noe som gjør deg både overrasket og rørt. Du har ønsket at dette skulle skje, men du har ikke helt våget å tro på det.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes mye du kan gjøre som kan hjelpe et familiemedlem akkurat nå. Gjennom å være oppmerksom og litt ekstra omtenksom, vinner du både denne personens fortrolighet og takknemlighet. I løpet av kvelden treffer du venner du ikke har sett på lenge.

Fiskene 19/2-20/3

Du tenker nesten like mye i dag, som du gjorde i går. Det handler om fremtiden, din usikkerhet og om din tendens til å orke å gjøre noe med situasjonen du befinner deg i. Du håper på at ting skal løse seg av seg selv, om du bare er tålmodig.

Powered by Labrador CMS