Dagens Horoskop: Søndag 21. Juni

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne søndagen får du svar på et spørsmål som du har lurt på lenge nå. Det blir kanskje ikke helt det svaret du hadde sett for deg, men du føler deg allikevel fornøyd. Kvelden handler om å ta vare på vennskap og at du må jobbe mer aktivt for å holde liv i dine kontakter.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en herlig søndag som går i et langsomt tempo. Du nyter å ta det med ro og du sørger for å ikke overanstrenge deg. I løpet av ettermiddagen ser du ut til å begi deg ut på en kortere reise eller utflukt. Du har behov for søvn.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes en del å gjøre denne søndagen, så det gjelder å ha kontroll ellers er risikoen stor for at du går glipp av visse gjøremål. Akkurat nå har du tatt på deg et visst anavar som ligger litt utenfor din komfortsone, og da kreves det at du er litt mer organisert.

Krepsen 21/6-22/7

Du tenker mye på et dilemma du står ovenfor. Du kunne lett valgt den enkleste utveien og vært ganske fornøyd med den, men du vet av erfaring at du antageligvis ikke kommer til å gjøre det enkelt for deg selv. Du er en komplisert person og følelsene dine kan man ikke rå over.

Løven 23/7-22/8

Denne søndagen funderer du litt over hvordan du skal legge opp jobbdagen for å få mest mulig gjort på korest mulig tid. Du er ikke glad i å jobbe overtid, men iblant har man ingen valg og risikoen er stor for at du må jobbe litt mer i uken som kommer. En sms får deg i godt humør.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en herlig dag og en fantastisk kveld. Det blir en bra avslutningen på en litt lengre helg, hvor du får mulighet for å hvile deg skikkelig. I løpet av ettermiddagen kan nyheter om jobb lysne opp dagen din. Endelig ser det ut til at skjebnen er på din side.

Vekten 23/9-22/10

Denne søndagen prøver du å tenke fremover. Ved å være metodisk og jobbe smart, kan du spare både verdifull energi og en masse tid. Et råd fra en kollega gir deg tips til hva du skal gjøre i sommer. Kvelden handler om et gammelt vennskap.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tilbringer så mye tid du kan utendørs, spesielt om været tillater det. For deg er det ekstra viktig med både lyset, solen og varmen. Du suger til deg all den positive energien som en svamp. Kvelden byr på en del utfordringer.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir ganske rolig. Du slapper av og nyter å ikke måtte stresse. Har du flaks, har du dessuten noen som tar vare på deg litt ekstra mye i dag. Du mener selv du trenger å bli bortskjemt og det gjør denne personen også.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en koselig, men periodevis stressende søndag ettersom du har lovet bort deg selv i kveld og ikke vil bryte løftet. Samtidig har du andre ting du må gjøre i dag, det kan være det blir en del farting.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er ganske rasjonell i dag og da går det virkelig unna. For deg er det viktig å ha en plan, slik at du slipper å stresse for mye på slutten av dagen. Du har mye du vil få gjort hjemme.

Fiskene 19/2-20/3

I dag tenker du ikke i det hele tatt, noe som kan være deilig for en gangs skyld. Du har grublet så mye over hva det er du vil og hvordan du skal kunne virkeliggjøre drømmene dine, at du trenger en pause fra det hele. Kvelden handler om en spontan utflukt som gjerne kan innebære et bad.

Powered by Labrador CMS