Dagens Horoskop: Søndag 21. April

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av søndagen prøver du å ta kontakt med en venn du ikke har truffet på lenge. Du føler at du har tid til å gjenoppta kontakten og det blir vennen din glad for å høre. Dere har en relasjon som gjør at dere kan være fra hverandre lenge, men når dere treffes så er alt som før igjen.

Tyen 20/4-20/5

Denne søndagen er du utendørs så mye som mulig. Det blir en koselig dag som handler om våren, livet og å nyte hverandre. Idag hjelper du en venn med et komplisert dilemma. I løpet av kvelden er det familie og hjemmekos som gjelder.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tar deg selv litt for alvorlig akkurat nå. Selv om det er bra at du har ambisiøse planer, så er det bedre å leve her og nå. Du bruker dagen på en fritidsinteresse som du har. Du synes det er deilig å komme seg litt bort fra hverdagen.

Krepsen 21/6-22/7

Akkurat nå nyter du livet og det å omgås med en viss person. Ting har kanskje ikke gått som du hadde håpet denne påsken, men du har vært modig og våget å åpne deg og det føles bra. Du har ikke gitt opp håpet om deg og en viss person, du har all tålmodighet i verden.

Løven 23/7-22/8

Du merker at følelsene dine blir sterkere for hver dag, men du er usikker på om de vil bli besvart og du vil ikke bli såret. Dagen og kvelden blir merkelig, nesten som en drøm. Du går rundt som i en boble der du bare er i nuet og blåser i alt annet. Du våger å vise mer av følelsene dine.

Jomfru 23/8-22/9

En venn er der for deg og det betyr en hel del for deg nå som du er på vei til å ta en ganske så avgjørende beslutning som har med fremtiden din å gjøre. Du har lenge vært urolig for at du går for fort frem med en relasjon, men vennen din overtaler deg til at det er bra å være positiv.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om relasjoner, om å våge å være seg selv og ikke hele tiden prøver å gjøre andre til lags. Det blir en bra dag som får deg til å vokse. Du lærer deg nye ting og du opplever nye miljøer. Kvelden handler om tillit.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir rar, for å si det mildt. Du er involvert i et indirekte drama på flere hold og du vet ikke helt hvordan det har gått til. Hva du selv føler i en viss sammenheng er ganske uklart, men du har vanskelig for å gi deg hend ettersom du er redd for følelsene dine.

Skytten 22/11-21/12

Dagen og kvelden blir veldig innviklet. Det er sterke følelser, lidenskap og sjalusi som styrer denne dagen. Du vet at fra og med idag så kommer mange ting til å endres og ingenting kommer til å være som det har vært.

Steinbukken 22/12-19/1

Selv om alt på utsiden er som det skal, så er det noe som ikke er riktig, selv om du ikke kan sette fingeren på det. Du prøver å reparere den skaden som har skjedd, men et sted vet du at det bare kommer til å bli en midlertidig løsning på et permanent problem.

Vannmannen 20/1-18/2

Søndagen handler om en fritidsinteresse du har. Du passer på å være utendørs så mye du kan og treffer gjerne kompiser. Om du jobber, blir det en rolig dag der du kommer i kapp med mange ting.

Fiskene 19/2-20/3

For Fiskene er livet veldig komplisert akkurat nå. Akkurat når du trodde du hadde kontroll over følelsene dine, så tar de en uventet retning. Du har vanskelig for å kontrollere deg, du reagerer instinktivt og veldig følsomt. Du har innsett at ingenting er en selvfølgelighet lenger.

Powered by Labrador CMS