Dagens Horoskop: Søndag 20. Juni

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å vise ovenfor en venn at du ikke har noe problem med at hen kan være ganske frittalende. Du kan også være grov i språket, men denne personen har uttrykk som du opplever som litt over kanten. Det blir en utfordring å håndtere.

Tyren 20/4-20/5

Det er mye bra med denne dagen. Det blir kanskje en utflukt, litt hjemmekos eller en runde i nærmiljøet. Det kan også hende du er ute med båt i dag. Tyren nyter utsikten utover vannet og åpent landskap. Dette får deg til å føle deg fri.

Tvillingene 21/5-20/6

Du kan være litt frynsete i dag. Du føler at det er så mange forventninger til deg, og du vet ikke hvordan du skal leve opp til dem. Det handler helt enkelt om at du synes at visse personer stiller for høye krav.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en skikkelig sløv dag, der du aktiverer deg selv minst mulig. Store deler av dagen går med til å dagdrømme om en tid eller en person som ikke lenger er en del av ditt liv. Du har vanskeligheter med å gi slipp på det som har vært.

Løven 23/7-22/8

Du føler deg ikke helt på topp i dag. Det kan være at du brygger på noe eller at mangelen på søvn påvirker deg. Uansett hva det er så burde du lytte til kroppen. Det er viktig å være oppmerksom på hvordan du har det og ta hensyn til det.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag er du gjerne utendørs. Dersom været er på din side kan det også bli en heldagsaktivitet. Jomfruen trives i skog og mark, og tar gjerne en dag ute i skogen med grilling og en lang gåtur.

Vekten 23/9-22/10

Det er noe sårt over deg nå. Månen gjør deg ekstra følsom, og denne siden burde du kjenne godt til. Det kan handle om at du reagerer sterkt på kommentarer eller bemerkelser som du vanligvis ikke ville lagt merke til en gang.

Skorpionen 23/10-21-11

Du får en rolig og herlig søndag. Mye handler om hva du vil gjøre denne dagen. Det kan handle om alt fra en skogstur til trening. Du er gjerne utendørs dersom været tillater det. Frisk luft hjelper deg med å slappe av.

Skytten 22/11-21/12

Du krangler mye med en person som står deg nære, og kjenner at situasjonen eskalerer. Det virker som dere er mer uvenner enn venner om dagen. Det kan handle om at dere ser hverandre veldig ofte, og at dette tærer på relasjonen. Det er ingenting galt med litt tid fra hverandre.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir like overraskende, annerledes og morsom som gårsdagen. Du kombinerer gjerne en utflukt med trening, og hvorfor ikke en søndagsbrunch? For deg er mat hellig, og du sitter gjerne lenge rundt bordet med familie og venner og nyter av mat og samvær.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag sørger du for å møte noen du har savnet. Det blir en varm og rik dag i vennskapets tegn. Ettermiddagen tilbringes gjerne i et interessant og annerledes miljø.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen blir rolig og fin. Dersom du har et husdyr tilbringer du mye tid med det. Ubetinget kjærlighet og oppmerksomhet gjør deg godt. Det virker som du venter på nyheter av noe slag, og ventetiden kan være frustrerende.

Powered by Labrador CMS