Dagens Horoskop: Søndag 19. Januar

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag har du en del jobb du må rekke, hvor kjedelig det enn høres ut. Du vet at du kommer til å angre deg om du utsetter denne oppgaven enda mer. Det kommer til å ta tid og det er ikke noe vits i å stresse igjennom det du har å gjøre.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen byr på total harmoni. Du gjør ikke mer enn du behøver i dag, og passer på å nyte friheten. I løpet av dagen, passer det bedre å gjøre en kortere utflukt eller unne deg noe fint. Du har behov for å skjemme bort deg selv i blant.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en ganske lang og kjedelig søndag, men i ditt tilfelle kan det være en bra ting. Du har behov for stillhet og ro, og å komme i kapp mentalt. I ukedagene stresser du så mye at du aldri helt rekker å smelte inn alle inntrykk som du blir bombadert med.

Krepsen 21/6-22/7

Du tar var på et familiemedlem denne søndagen. Du vet at du ikke har tatt deg så mye tid til denne personen den siste tiden, men i dag sørger du for at dere to kan omgås så lenge han/hun orker. Du liker denne personen veldig godt og elsker alle dens historier.

Løven 23/7-22/8

Det blir en lang dag, hvor du må droppe hvilen for å ta tak i ting du har utsatt altfor lenge. De oppgavene du har foran deg, vekker et følelsesmessig kaos inni deg. Kanskje er du vei på til å flytte eller skal pakke ned noe, eller kanskje det handler om å ta tak i økonomien sin?

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen blir veldig koselig og veldig sosial. Du nyter å omgås med venner og familie. Kanskje er det et familietreff denne søndagen eller bare litt god mat hjemme hos en venn. Kvelden byr på få overraskelser, men den inneholder masse kos.

Vekten 23/9-22/10

Du utfordrer deg selv til å våge å gi det lille ekstra i dag. Du føler deg følelsesmessig utmattet når denne dagen er over, men du er samtidig stolt over at du våger å være så åpen.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag får du flere fine ideer som du bør ta vare på. Skriv de gjerne ned, ettersom det finnes en risiko for at du glemmer de ellers. Et tips er å ha bok og penn tilgjengelig hele dagen.

Skytten 22/11-21/12

Du blir veldig glad når du får nyheter som har med jobb å gjøre. Du trodde du hadde valgt feil, men nå innser du at dette er det beste valget du noensinne kunne gjort, i hvert fall slik ting er nå. Kvelden blir rolig og harmonisk. Du legger deg gjerne tidlig.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir veldig intensiv, men også veldig morsom. Du får en hel del oppmuntring fra ulike hold, og du føler at selvtilliten vokser. Du nyter virkelig å omgås venner og å gjøre det du elsker. Ettermiddagen gir deg veldig bra nyheter.

Vannmannen 20/1-18/2

Idag satser du nok en gang på å bevise hvem du egentlig er. Det blir ingen lett sak, i og med at en viss person er veldig kritisk til deg, men du beviser nok en gang at du er både smartere og mer kreativ enn konkurrenten din.

Fiskene 19/2-20/3

Du vil virkelig få alle til å forstå hvor ille det er mellom deg og en venn. Til tross for at du har pratet ganske så åpenhjertig om din situasjon, så ser det ikke ut til at budskapet kommer helt frem. Det er som om vennene dine ikke helt forstår hva du mener.

Powered by Labrador CMS