horoskop

Dagens horoskop: Søndag 19. februar

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Den siste dagen denne uken blir en skikkelig hviledag. Du vier gjerne dagen til en hobby eller trening så lenge det ikke krever for mye tid eller energi. I løpet av dagen benytter du også anledningen til å kontakte venner og slektninger som du møter svært sjelden.

Tyren 20/4-20/5

I dag tar du deg tid til å prioritere deg selv og dine behov. Det blir en nydelig dag hvor du skjemmer deg bort både med unødvendig, men velfortjent, luksus og mye god mat. Denne dagen er helt din. Du skammer deg ikke over å være ren egoist for en dag.

Tvillingene 21/5-6/20

Det blir en god avslutning på uken. Du er på ditt beste, både fysisk og mentalt. Til en forandring føles det som om du har kontroll over situasjonen din. I løpet av søndagen benytter du anledningen til å la din kunstneriske side få muligheten til å blomstre ordentlig..

Krepsen 21/6-22/7

I dag tar du det med ro. Det er en dag som handler om restitusjon, om å sove ut, men fremfor alt handler denne dagen om å ikke stresse. Du har vært ganske travel i det siste og det har smittet av på både humøret og helsen din.

Løven 23/7-22/8

Det har vært en lang uke og det har krevd mye både i forhold til stress og fysisk utmattelse. Søndagen kan by på roen du trenger for å finne tilbake til balanse i livet ditt. Ta denne dagen til refleksjon og til å samle energi.

Jomfruen 23/8-9/22

Denne dagen blir en ren fysisk utfordring for deg. Det kan være at du bare vil ha litt bedre kontroll på hvor god eller dårlig formen din er. Det kan også handle om en ren fysisk test. Uansett hvilke utfordringer du møter, vil du bli overrasket over resultatet.

Vekten 23/9-22/10

Søndagen handler om å se nye steder og skape ny positiv energi i hverdagen. Du kan dra på en kortere utflukt eller utforske nye områder nær deg. Det vil være en dag som vekker følelsen av eventyr og som får deg til å fantasere og gruble.

Skorpionen 23/10-21/11

Søndagen blir roligere enn resten av uken, men du er fortsatt ganske aktiv. Et familiemedlem eller en slektning trenger din hjelp og du sørger for å være der for denne personen. Kvelden handler om å ta vare på seg selv. Unn deg selv et hjemmespa denne søndagen.

Skytten 22/11-21/12

Søndagen blir aktiv og morsom. Du har mange planer denne dagen og du lykkes med å implementere et par av dem. Problemet ditt er at du er litt av en tidsoptimist, spesielt når det kommer til ting du liker å gjøre. Du vil presse inn så mye som mulig i dag.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag prøver du å ta igjen treningen, ta vare på deg selv og kanskje gjøre en større rengjøring hjemme. Det blir en fin dag med fokus på din trivsel på ulike måter. I dag vil du motta morsomme nyheter om en nær venn av deg.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag er du ivrig etter å inspisere et privat prosjekt du startet i begynnelsen av året. Det blir en morsom dag som byr på overraskende nyheter og hyggelig selskap. I dag får du også gjort mye og du er fornøyd med din egen innsats.

Fiskene 19/2-20/3

I dag er tiden inne for å ta opp en litt sesongbasert hobby. Det kan være alt fra fiske til hagearbeid. Du er veldig spent på å komme i gang etter så lang tid. Selv om det ikke vil være så aktivt, er det deilig å føle en viss anelse av vårens gleder.

Les også: Fargen du skal satse på i 2023 – ifølge ditt stjernetegn

Powered by Labrador CMS