Dagens Horoskop: Søndag 17. November

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag bruker du tid på å samle krefter for den kommende uka. Du har en del å bevise, både for sjefene dine og for deg selv. I løpet av dagen blir du rammet av dårlig samvittighet for at du ikke hørte av deg til en person du hadde lovet å treffe.

Tyren 20/4-20/5

Du er i dårlig humør denne søndagen. Endelig går ting din vei og du begynner å se positivt på fremtiden. I løpet av dagen får du mulighet for å vise en person hvor mye du bryr deg om denne personen.

Tvillingene 21/5-20/6

Idag kjøper du deg tid ved å komme med en unnskyldning både du og din venn velger å akseptere for ikke å skape flere problemer mellom dere. Du har behov for å få litt tid for deg selv og fundere over hva det er du vil og trenger vennen din også.

Krepsen 21/6-22/7

I dag blir du lei deg for at venn velger å jobbe istedenfor å treffe deg. Det kan være fordi denne personen har mye å gjøre, men du føler deg avfeid og bortglemt. Prøv å forstå hvor viktig denne typen jobb er for vennen din.

Løven 23/7-22/8

Du har telefonkontakt med en person som du synes er veldig mye, men som du ikke ser så mye som du kunne ønske. Du vil ikke være for på, men samtidig vet du at denne personen har en tendens til å bare forsvinne om du ikke sørger for å holde kontakten. Han/hun vil treffe deg og det gjør deg glad.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne søndagen planlegger du en forandring i hverdagen, men det kommer til å kreve at du tar initiativ. Du kommer ikke til å bli servert en slik sjanse til på sølvfat, du får helt enkelt finne det du vil ha om det gjelder jobb, bosted eller noe annet.

Vekten 23/9-22/10

Iblant havner du utfor ting du helt enkelt ikke kan påvirke og da er det bare å akseptere og gå videre. I dag skjer det noe som ligger utenfor din makt å gjøre noe med, allikevel prøver du å forandre forutsetningene og skuffelsene når det ikke går.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å ta og gi. Du har lagt grunnen for et nytt vennskap, men da kreves det også at du våger å vise deg fra en sårbar og åpen side. Du har litt vanskelig med å være transparent fordi det får deg til å føle deg naken.

Skytten 22/11-21/12

Denne søndagen diskuterer du med et familiemedlem eller slektning. Dere pleier å krangle litt, men det er sjeldent så alvorlig. I dag klarer du å tråkke denne personen på tærne, så da er det bare å be om unnskyldning. For øvrig blir det en rolig og koselig dag.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag åpner du deg opp for en venn om noe som bekymrer deg. Han/hun kan relatere seg til problemet ditt, samtidig som han/hun faktisk kan gi deg både verdifulle råd og få deg til å innse at verden ikke går under bare for at man mislykkes i blant. Slipp taket og gå videre. Du har så mye på gang i livet ditt akkurat nå.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne søndagen passer du på å avslutte en del prosjekter hjemme. Det finnes ting du hele tiden henger etter med og det gjør at du må jobbe på når du endelig har mulighet. Kvelden blir deilig og rolig, akkurat som du vil ha den.

Fiskene 19/2-20/3

Du har vanskelig for å rekke alt i dag og det gjør at risikoen er stor for at du ikke begynner på nye prosjekter siden du synes det blir omfattende. I blant er det første steget som er den tøffeste, deretter vil ting gå av seg selv, om du bare gir deg selv litt tid og pusterom.

Powered by Labrador CMS