Dagens Horoskop: Søndag 15. September

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du fokuserer på ting du må få gjort innen dagen er over. Begynn med alle gjøremålene, så får du se om du har tid til å gjøre noe gøy etter det. Kvelden byr på en hel del morsomme overraskelser.

Tyren 20/4-20/5

Du fokuserer på en venn eller slektning i dag. Det meste du gjør er for å motivere og hjelpe denne personen med å fokusere. Dine anstrengelser gir bra resultater og i hemmelighet er du fornøyd med deg selv og din glimrende innsats. Kvelden byr på en litt annerledes opplevelse.

Tvillingene 21/5-20/6

Du prøver å time tiden din med en venn i dag. Dere har veldig vanskelig for å finne tid til hverandre, så du har bestemt deg for å prioritere denne personen i dag. I løpet av ettermiddagen passer du på å oppdatere deg på litt sladder og på å nyte å ha fri.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes en vilje til å ville forandre i dag. Du har innsett at ingenting kommer gratis og at du må være villig til å betale en ganske høy pris om drømmene dine skal gå i oppfyllelse. I dag har du bestemt deg for at ingen pris er for høy når det kommer til akkurat denne drømmen.

Løven 23/7-22/8

Du er i et strålende humør denne søndagen. Det finnes mye positiv energi og mye lek i tegnet ditt akkurat nå. Sjarmen din er på topp på ettermiddagen og du sjarmerer alle du møter uten å anstrenge deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Bli ikke sint på en slektning for at han /hun gjør som deg og ikke hører på rådene dine. Husk at handlinger ofte betyr mer enn ord og i dette tilfellet er du et forbilde som bør gå foran med et godt eksempel.

Vekten 23/9-22/10

Du blir litt irritert på en venn for at han/hun ikke forstår hva du mener til tross for at du prøver å forklare deg så tydelig som du kan. Problemet deres er at dere ikke helt prater samme språk når det kommer til resultater og logikk. Dere er rett og slett for ulike. Nå må du finne en måte å nå frem til vennen din på.

Skorpionen 23/10-21-11

Iblant blir du sint på deg selv for at du er så lat og det blir du i dag. Du vet at det finnes en del ting du bør ta tak i, men du kan helt enkelt ikke motivere deg selv mer enn du gjør nå. Egentlig handler det ikke om latskap, det handler mer om at det finnes andre ting du prioriterer mer.

Skytten 22/11-21/12

Slutt å krangle med familien din, det hjelper ikke. Om du er frustrert eller sint på ting som skjer i livet ditt, bør du kanalisere sinnet ditt på en annen måte og ikke la det gå utover familien. De kjenner ikke igjen denne personen du har blitt den siste tiden.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen i dag handler om å lade opp batteriene. Etter gårsdagens lykke er det vanskelig å fokusere på noe annet, men du lykkes ved å fokusere på ditt langsiktige mål. Det blir en bra dag hvor du presterer over all forventning på alle måter. Du kan virkelig være fornøyd med denne helgen.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag skjer det så mye, både for deg og for mennesker i din nærhet. Det blir vanskelig å holde koll på alt, men når kvelden vel kommer, kan du oppsummere dagen som vellykket både deg og de du bryr deg om.

Fiskene 19/2-20/3

Du orker ikke ta tak i problemene dine, men velger heller å la tiden gå og håper på at det vil løse seg av seg selv. Det er en dårlig taktikk som du kommer til å oppdage med tiden. Du lurer både omgivelsene dine og deg selv på denne måten.

Powered by Labrador CMS